zaterdag 22 oktober 2016

BlogHop Team Inky Bizz fun with DSP!

Welkom bij onze Inky Bizz Teambloghop, die deze keer helemaal in het teken staat van Designer Series Paper!

Je begint hier met de Bloghop, of je bent hier zojuist terecht gekomen via het blog van Tineke.. Wat Tineke van haar materialen maakt is iedere keer weer een verrassing. Zij kan eindeloos met al die mooie designpapiertjes experimenteren! Creatief en heel inspirerend! Dat zul je ook vast wel hebben gezien, als je al langs haar blog bent geweest!!!

We laten je graag diverse mogelijkheden en toepassingen zien met DSP! Onderaan dit bericht lees je hoe je verder kunt "hoppen"!


Het designpapier wat ik heb gekozen uit deze 3+1 gratis actie, om te gebruiken voor deze bloghop is de Presents & Pinecones Design Serie Paper! Mooi designpapier waar je hele leuke kerstcreaties mee kunt maken, niet alleen kaarten, maar je kunt er ook feestelijke cadeautjes mee inpakken!


Met 1 van deze vellen designpapier heb ik een serie One Sheet Wonder kaarten gemaakt! Deze 9 kaarten heb ik al eerder met een andere papierlijn gemaakt, maar omdat ze best wel bijzonder zijn, wilde ik ze dit keer ook nog met een kerst designpapier maken! Ik vond het SUper dat ik met deze bloghop voor dit designpapier kon kiezen! Van deze OSW serie kaarten kun je HIER een video tutorial bekijken!Het disignpapier is dubbelzijdig, dus heb ik het ook aan beide kanten op mijn kaarten verwerkt. Elke kaart is in verschillende laagjes opgebouwd. Ook al zijn ze allemaal verschillend, toch hebben ze allemaal dezelfde uitstraling. Dat vind ik nou het leuke van een serie kaarten die je uit 1 vel designpapier kunt halen! Je kunt er eindeloos mee experimenteren! Als je op de bijgaande pijl klikt "Hop" je verder naar mijn teamgenootje Krista. Ik denk dat Krista ook wel een mooie creatie heeft gemaakt met één van de series designpapier uit de DSP 3+1 GRATIS ACTIE! Krista kennende, maakt ze er wel weer iets wonderlijks van!!! Hop maar gauw door naar haar blog!!!

Heel veel plezier met het hoppen naar al onze blogs! Je zult heel veel inspirerende creaties tegenkomen die gemaakt zijn met al dit mooie Designer Series Paper!


Tot een volgende keer,

Een gezellige bloggroet,
6 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee om je eerdere One Sheet Wonder een nieuwe look te geven. Het ziet er weer top uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh minke wat leuk dat je die kaartjes nog eens maakt met ander papier..Keigaaf.Ze zien er allemaal erg mooi uit.Thanx voor het delen en hopelijk krijgen de andere ook inspiratie want ik heb nu zeker weten een paar leuke nieuwe ideetjes in mijn hoofd zitten.
  Groetjes yo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh WOW, deze kaarten zijn ZO prachtig. En die Presents and Pinecones DSP... super mooi! Ik moet het ook bestelen. Bedankt voor de inspiratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zo'n set kaartjes bij elkaar. Net allemaal wat anders, maar door 1 zo'n sheet te gebruiken weer SUPer passend bij elkaar. Ik ga dat ook maar eens proberen. Je hebt me geïnspireerd.
  Liefs Ariana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fab set of cards Minke. Great use of the DSP. Zx

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...