dinsdag 11 oktober 2016

Vintage Leaves!

Vandaag kreeg ik weer last van die herfstkriebels. Weer een soort van opruimwoedeaanval! Dit keer heb ik even flink opruiming gehouden in al mijn fotobestanden! Maak jij ook zo veel foto's van al je gemaakte creaties? Nou ik kan je vertellen dat mijn hele Dropbox vol zit en er ook niks meer bij kan! Nu heb ik uit nood ook nog maar een Google Drive account aangemaakt, waar ik nu verder ga met albums aanmaken waar ik al mijn foto's in kwijt kan die ik dagelijks maak van al mijn eigen gemaakte creaties!

Als je dan zo in al die fotomappen aan het opruimen ben, kom je ook wel eens foto's tegen van gemaakte creaties die ik hier nog niet eens heb gepost! En dan vind je ineens een prachtige herfstkaart die ik met de allermooiste Vintage Leaves stempelset heb gemaakt! Dit was één van de mooiste kaarten die ik vorig jaar al met deze set heb gemaakt! Die wil ik jullie nu natuurlijk nog wel even laten zien!

Vintage Leaves!


En nu willen jullie natuurlijk weten hoe ik deze mooie herfstkaart heb gemaakt! Uh ja, dat is een jaar geleden en deze kaart heb ik natuurlijk ook al aan iemand gegeven! Dat wordt dus maar even een nieuwe maken om te kunnen laten zien hoe je zo'n kaart in laagjes opbouwt! Hiervan kan ik nu dan mooi een video tutorial maken, want op deze kaart heb ik wel een aantal techniekjes verwerkt!

Gelukkig heb ik volgende week herfstvakantie, dus heb ik lekker de tijd om deze techniekenkaart nog een keer te maken!!! Dus de video tutorial van deze sfeervolle herfstkaart houden jullie nog even tegoed!!!
Hier komt denk ik ook nog wel een leuke herfst workshop uit rollen, voor de komende herfstmaand!

Tot gauw!

Een sfeervolle herfstgroet,

4 opmerkingen:

  1. SUper mooi, Minke! Thanks for sharing! Ik kijk uit naar de instructies. I love deze stempelset "Vintage Leaves"! Groetjes, Laura

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gorgeous! Do you have directions in English?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gorgeous! Do you have directions in English?

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...