donderdag 20 oktober 2016

Stamp with US on Thursday!

De herfst heeft al flink zijn intrede gedaan, dus gooien we er vandaag maar een challenge uit met een warm herfsttintje! De vorige challenge deed Tineke voor het eerst mee en vandaag hebben we weer een enthousiasteling die met onze challenge mee wil doen! Aly Smedes
Aly doet al heel fanatiek mee met verschillende challange blogs, waar ze haar mooie creaties presenteert!

Wat Gerjon en ik een half jaar geleden spontaan zijn begonnen, begint nu wat meer kleur te krijgen! Hoe meer er meedoen, hoe kleurrijker onze challange wordt! Wij hopen onze blogbezoekers hiermee uit te dagen om ook wat meer met al die mooie inktkleuren te gaan experimenteren! 

Omdat we niet allemaal over alle inktkleuren beschikken hebben we deze keer een kleurenthema voor onze challenge bedacht! Als je het kleurenschema ziet, kun je het wel raden! Alle kleuren die je in de herfst tegenkomt hebben we gebruikt!De herfstperiode is voor mij altijd de mooiste tijd van het jaar! Al die kleurenwisselingen in de natuur kunnen mij enorm inspireren! Ik wordt er altijd heel rustig van! Zelfs als het stormt en de regen tegen mijn raam klettert, krijg ik de kriebels en trek ik me lekker terug in mijn stempelkamertje! 

Voor deze challenge heb ik dan ook maar een stormachtige kaart gemaakt met heel veel vallende bladeren, waar de herfst dus vanaf spat!


Omdat ik wel een paar leuke techniekjes op mijn kaart heb verwerkt, heb ik van deze herfstkaart ook een video tutorial gemaakt! Deze moet ik nog even monteren, die kun je dan de komende week op mijn videokanaal bekijken! Hierover schrijf ik volgende week een nieuwe blogpost!


Gebruikte materialen:
Inkt: Real Red, Crushed Curry, Pumkin Pie, Cajun Craze en Soft Suede
Cardstock:  Very Vanilla, Cajun Craze en Soft Suede.
Stamps: Cristmas Pines, Vintage Leaves, Gorgeuos Grunge en Bunch of Blossems
Dies: Leaflets Framelits, Pretty, Pines Thinlits
Tools: Stamping Sponges, Big Shot
Embellishments: Linnen tread, Peurl Basic Jewels

Als je naar onderstaande sneakjes kijkt, zie je dat Gerjon, Aly en Tineke ook een hele mooie herfstcreaties hebben gemaakt! Kijk maar eens op hun eigen blog, dan komen jullie nog meer in de herfstsfeer!!!

Gerjon                                           Aly


Wat hebben we er toch een spetterende herfstchallenge van gemaakt, zo met z'n viertjes! Leuk dat er steeds nieuwelingen bij komen die ook hun eigen inspiratie wille delen!!!!

Gezellig dat je onze herfstchallenge hebt bezocht! Laat je ook een berichtje bij ons achter? Die lezen we altijd graag!

Tot gauw!
Een spetterende herfstgroet,
4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...