dinsdag 1 november 2016

HUGS! C&S Challenge Clean & Simple!

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een voorbeeld heb gemaakt voor de maand challenge van de inspiratieblog van Cards & Scrap!

De laatste maanden had ik namelijk niet zoveel inspiratie om iets te maken. Het enigste waar ik de afgelopen maanden behoefte aan had, waren heel veel "HUGS"! 


Begin juli kregen wij van mijn zusje te horen dat ze ernstig ziek was en niet meer beter zou worden! Als je dat te horen krijgt, stort je wereld helemaal in! Ze was pas 47 jaar en had nog zoveel om voor te leven. Een lieve man en 3 schatten van kinderen! Ze had een eigen bedrijf die ze samen met haar man runde. Een sterke vrouw die midden in het leven stond! 


Vier maanden van onzekerheid, bezoekjes, afscheid nemen, pijn en verdriet hebben we samen met haar door moeten maken! Zaterdag 22 oktober heeft ze haar rust gevonden en is ze van ons heen gegaan. Woensdag 26 oktober hebben we voorgoed afscheid van haar moeten nemen.We hebben op een hele mooie manier met elkaar het leven van mijn zusje Gretha gevierd! Precies zoals ze het wilde! Allemaal onze mooie momenten, die we met haar hebben beleefd, hebben we met elkaar kunnen delen. Een waardig afscheid heeft Gretha gekregen, waar ze trots op mag zijn. Ze heeft ons nog een boodschap achtergelaten, die we door moesten geven. HUGS!


Deze knuffels geef ik vandaag in de vorm van deze kaart aan jullie door! Als je deze knuffels hebt ontvangen, geef ze dan door en geef deze aan iedereen die je vandaag ook een knuffel wilt geven of aan iemand die juist een knuffel nodig heeft


Deze kaart heb ik de dag na het afscheid van mijn zusje gemaakt voor haar man, haar kinderen, haar moeder en haar zussen, die ze moest achterlaten. Dus ook voor mezelf, omdat ik die knuffel ook heel erg nodig had!!! 

Gebruikte materialen:
Inkt: Chocolate Chip, Soft Suede en Crumb Cake.
Cardstock: Crumb Cake en Whisper White.
Stamps: Baby Bear en Recht uit het Hart. 

Op de Inspiratieblog van Cards & Scrap staan nog een paar inspirerende creaties van de andere designers. Kijk daar voor meer inspiratie! Het thema van deze maand is Clean & Simple! Maak ook een simpele creatie met niet meer dan 2 laagjes en doe gezellig met ons mee!

Deze Maand Challenge wordt gesponserd door Marianne Design


Wat ben ik toch gezegend met mijn hobby, dat ik zelf heel snel een mooi simpel kaartje kan maken met een speciale boodschap en die kan sturen naar iemand die deze soms zo nodig heeft!

Een kaartje om iemand te laten weten dat je aan hem/haar denkt in een moeilijke tijd geeft zoveel troost en bemoediging, veel meer dan een email of een facebook bericht! Een zelf gemaakt kaartje is veel persoonlijker en veel meer waard!

In deze afgelopen maanden heb ik een aantal mooie kaarten voor mijn zusje gemaakt en naar haar gestuurd of gebracht!. Ik weet dat dit haar heel goed heeft gedaan en onze band sterker heeft gemaakt! Twee van mijn kaarten zijn met haar mee gegaan op haar lange reis! Dankzij haar laatste knuffels kan ik haar met een glimlach laten gaan en weer vooruit kijken! Ze zal altijd in mijn gedachten blijven!Lieve Anna Gretha You're in my Thoughts and Alsays in my HeartBig Hug!
5 opmerkingen:

  1. What a beautiful tribute for a strong and wonderful woman, who I know will walk beside you the rest of your life. She won't be far as she'll always be in your heart, thoughts and memories. So special. I wish I could reach out and hug you right now, but since I can't I send you a hug across the wire.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Minke, veel sterkte gewenst met dit verlies, ik wens je veel knuffel toe in deze moeilijke tijd. Je hebt het allemaal heel mooi verwoord door je prachtige kaart. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een prachtige manier om zo je zusje te memoreren Minke. en ook zo waar. we moeten gewoon veel vaker knuffels sturen... xxx Tineke.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...