donderdag 17 november 2016

Stamp with US on Thursday!

Wel een beetje later op de dag, maar hier zijn we weer met onze "Thursday Challenge"! Het wordt steeds leuker, nu we een vast groepje van vier fanatieke hobbyisten hebben, om elkaar uit te dagen met een kleuren challenge! Deze keer heeft Tineke de kleuren uitgekozen waarmee we alle vier weer aan de slag zijn gegaan!


Scrap-in' Art Journal Page!

Ik wilde wel weer eens een mixed media project maken. Ik had al een paar mooie mixed media kaarten met deze kleuren gemaakt, dus dat kwam wel mooi uit! Mijn mediums, inkten en sprays had ik nog op mijn werktafel liggen. De basis van mijn project is een vel kraft cardstock. Daar heb ik eerst een laag modeling paste over gesmeerd. Toen het droog was heb ik me lekker uitgeleefd met mijn Spritzers en de kleuren Old Oive, Island Indigo en Tempting Turqoise! In de laag daaroverheen, heb ik eerst een paar witte afdrukken met de Woodland Embossing folder gemaakt en met verschillende stempeltjes uit de Bunch of Blooms met alle kleuren uit het kleurenschema verder de achtergrond bewerkt. Met een mask en wat modeling paste heb ik nog een beetje 3d effect gecreëerd, waardoor je meer diepte krijgt. Als laatste nog een paar boompjes uit de Thoughtful Branches set (retired) en de tekst Autmun met black Stazon inkt gestemped en toen was ik wel tevreden met mijn achtergrond! Het natuur effect op de foto's wilde ik in de achtergrond terug laten komen en dat is me aardig gelukt!De foto heb ik in tweeën gesneden en de twee helften in laagjes over elkaar heen gelegd. Met een paar strookjes designpapier uit de Serene Scenery Series Paper Stack en wat uitgestanste takjes, blaadjes en een boompje, heb ik de foto een beetje speels op de achtergrond gescrapt. Als laatste detail nog een tekst banner en wat stukjes washi tape aangebracht! Deze "Scrap-in' Art Journal Page" is weer een mooie bladzij in mijn memory planner!Gebruikte materialen:
Inkt: Old Oive, Island Indigo, Tempting Turqoise, Garden Green, Night of Navy, en Emerald Envy.
Cardstock: Kraft.
Designpapier: Serene Scenery Series Paper Stack.
Stamps: Bunch of Blooms, Vintage Leaves, For All Things (retired), Thoughtful Branches (retired).
Dies: Leaflets Framelits, Flourish Thinlits, Beautiful Branches Thinlits (retired).
Eembossing Folder: Woodland.
Punches: Lity Bitty Accents (retired).
Overige: Pop of Pink Designer Black Washi tape, Candy dots (retired).


Nu kunnen jullie een kijkje nemen op de blogs van Aly, Gerjon en Tineke! Ook zij zijn lekker in de weer geweest met deze mooie kleuren, dat kun je hieronder aan hun sneakjes al zien!
 

Wat vind ik dit toch leuk om elkaar op deze manier elke weer uit te dagen en dan te zien dat we allemaal zo verschillend al deze materialen in onze creaties verwerken! We hebben ook nu weer vreselijk ons best gedaan om elkaar te inspireren!!!

Ik zou zeggen, haal je inspiratie eruit en kom ook eens uit je "comfort zone"! Je zult verstelt staan van je eigen creativiteit!!!!

Dit was het dan weer voor vandaag!

Laat gerust een reactie bij ons achter, vinden we erg leuk om te lezen!!!

Een dikke knuffelgroet,
3 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...