maandag 22 februari 2016

Beterschap met fruit en thee!

Vorige week zat een cards & crap teammaatje zo erg in de lappenmand, dat ik dacht, daar ga ik even een kaartje voor maken ! Ik moest 's morgens eerst naar mijn werk, dus ik had er niet direct tijd voor. Toen ik die ochtend voor de peuters bij mij op de peuterschool het fruit aan het schillen was, werd ik ineens geïnspireerd door die enorme fruitschaal vol met al dat lekkere fruit! Ik heb er een foto van gemaakt om als moodboard te gebruiken voor de kaart die ik wilde gaan maken!Toen ik 's middags thuis kwam ben ik maar direct mijn stemplatelier ingedoken om met de kaart te gaan beginnen! De stempelset "Apple of My Eye" had ik al een tijdje in huis, maar nog niks mee gedaan! Ik wilde deze stempelset al gaan gebruiken om leuke beterschapskaartjes mee te maken, dus werd dit de eerste! Aan de hand van mijn moodboard ben ik de inktkleuren gaan uitzoeken. De stempels lagen al klaar, dus ik kon gelijk beginnen!

Zo'n volle fruitschaal met al dat lekkere fruit is heel inspirerend voor een beterschapskaart! Ik heb de hele achtergrond van de kaart ook maar helemaal vol gestempeld met de fruitstempels uit de Apple of My Eye stempelset! In de kaart heb ik geschreven dat ze maar veel fruit moest eten, om snel beter te worden! Ik denk dat ze hier wel gauw weer van is opknapt!

Inmiddels heeft ze de kaart ontvangen, dus kan ik deze hier nu ook laten zien!!!Vandaag was ik me voor komende woensdag aan het voorbereiden op de High Tea Kids Workshop! Ik had al eerder een leuk theedoosje gemaakt met de "A Nice Cuppa" stempelset, die ik woensdag met de kinderen ga maken! De "Apple of My Eye stempelset had ik nog op mijn werkblad liggen en opeens kreeg ik een ingeving om daar ook maar een leuk theedoosje mee te maken! Met de mooie fruitstempels heb ik, met dezelfde achtergrondtechniek als op de kaart, mijn eigen designpapier gemaakt en daar het hele doosje mee bekleed! In combinatie met de zwarte theepot en theekopjes is het wel een erg fleurig en fruitig theedoosje geworden! Wat zal dat gezellig op tafel staan tijdens een High Tea Workshop!!!


De materialen die ik voor deze kaart en het theedoosje heb gebruikt zijn:
Inkt: Pumkin Pie, Pear Pizzazz, Daffodil, Delight, Real Red, Tip Top Taupe, Momento Black, VersaMark, Emboss Powder Black.
Stempels: Apple of  My Eye, A Nice Cuppa, Timless Textures.
Cardtock: Pumkin Pie, Pear Pizzazz, Daffodil, Delight, Whisper White, Verry Vanilla, Basic Black.
Tekststempel: Van harte Beterschap.

De "Apple of My Eye" en "A Nice Cuppa" zijn mooie stempelsets die je heel goed met elkaar kan combineren op een kaartje, of zoals ik heb gedaan, op een theedoosje! Deze stempelsets kun je in de Lente/Zomercatalogus vinden!

Bij iedere bestelling van €60,- mag je tot 31 maart een GRATIS artikel uit de Sale-a-Bration uitzoeken! De SAB-folder kun je in de linkerkolom vinden!

Wil je nog een bestelling doen, dan kun je deze doormailen naar minkebrattinga@gmail.com

Leuk dat je weer even langs kwam! Ik ga nu eindelijk mijn kopje thee even opdrinken!!!
Lieve stempelgroetjes,

Minke.1 opmerking:

  1. wat een leuke post heb je weer gemaakt. je kaart is super leuk en weer erg lief van je.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...