zondag 28 februari 2016

Baby-Card in a Box!

Een geboorte, dat is weer zo'n mooie gelegenheid om een "Card in a Box" voor te maken! Je hebt er wel even wat werk aan om zo'n kaart in elkaar te fröbelen, maar dan heb je ook wel iets heel bijzonders om te geven! Vandaag mocht ik een nichtje blij maken met zo'n mooie kaart.
Omdat ze een meisje hebben gekregen dacht ik direct aan de kleur roze, maar toen ik het geboortekaartje in mijn handen had, moest ik toch voor een andere kleur kiezen! Dat zacht mintgroene kleurtje vond ik ook wel heel erg mooi om een kaartje voor een meisje mee te maken!
De materialen die ik voor deze "Card in a Box" heb gebruikt zijn:
Inkt: Mint Macaron, Pistachio Pudding (In Color 2013-2015)
Stamps: Balloon Builders, Something for Baby, Sentimenten.
Punch: Balloon Bouquet Punch
Cardtock: Whisper White, Pistachio Pudding (In Color 2013-2015)
Embellishments: Linnen Thread

Het blijft toch wel een leuke kaart om te maken en ook om te geven! Deze kaart kun je ingeklapt in een gewone envelop versturen!!!

Wil je ook eens zo'n mooie "Card in a Box" voor een speciale gelegenheid, persoonlijk aan iemand geven, dan kun je deze tijdens een workshop in ieder gewenst thema bij De Stamp-in' maken! Iedere maand komt deze "Card in a Box" workshop weer terug in mijn workshopagenda! Het is ook mogelijk deze tijdens 't Stempeluurtje te maken! Denk je dat je dit absoluut niet zelf gaat lukken, dan kun je deze kaart ook op bestelling laten maken! 
Stuur dan een email naar minkebrattinga@gmail.com.

Leuk dat je weer even kwam kijken!

Lieve stempelgroetjes,
Minke.
1 opmerking:

  1. Geweldige babybox Minke!
    Super voor een geboorte!
    Ik heb 'm ook op mijn to-do lijstje staan voor deze gelegenheid.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...