woensdag 18 mei 2016

21 en 22 mei Scrap-in' Your Life Inspiratie-weekend!

Het bewaren van je herinneringen kan op zoveel verschillende manieren, dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet! En dan al die nieuwe leuke praktische apparaten, maken het je ook niet makkelijk te kiezen welke manier van het bewaren van je herrinneringen nou eigenlijk bij jou past!!! Daar is dit Scrap-in' Your life Inspiratiecrop-weekend nu voor bedoeld!!! Kennis maken met verschillende mogelijkheden die er op het gebied van Scrappen en Project Life zijn! Misschien heb je zelf ook wel uit eigen ervaring iets te bieden, iets wat jezelf hebt ontdekt en daar graag anderen mee wilt inspireren! Dat kan allemaal tijdens dit evenement!! 
Tijdens dit weekend is Tineke Visser ook aanwezig! Zij gaat ook een bijdrage leveren aan deze inspiratiedagen! Ze laat o.a. zien wat er naast project life nog meer voor mogelijkheden zijn om je herinneringen in vast te leggen! Tineke is erg ervaren met de Selphy, de Minc en de Silhouette, waar ze je heel veel informatie over kan geven, Ook zal ze laten zien wat voor mogelijkheden de PL-app van Becky Higgens nog meer heeft! Naast al deze praktische informatie staan er ook nog een aantal leuke make & takes, met o.a. de Project Life materialen van Stampin'Up, op het programma! Het beloofd dus een heel inspirerend weekend te worden, wat je zeker niet moet missen!!!

Deelname aan deze dag is €15,- inclusief make & takes, gebruik van alle apparaten en materialen, lunch, koffie/thee/fris met wat lekkers!

Op beide dagen zijn er nog een paar plekjes vrij!

Deelname aan deze dag is €15,- inclusief make & takes, gebruik van alle apparaten en materialen, lunch, koffie/thee/fris met wat lekkers!

Voor de bijdrage van Tineke kun je haar website bezoeken!

http://www.tinekevisser.nl/inspiratiedagen-middenmeer/

We zijn ons al aan het voorbereiden op de make & takes die we gaan geven!


Tineke & Minke


 


Minke Brattinga 
De Stamp-in'
Locatie: Brede School Middenmeer
Gelegen aan de Poststraat
1775 AW Middenmeer

Voor opgave kun je een email sturen naar minkebrattinga@gmail.com


Wij hebben er in ieder geval erg veel zin in! 

Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...