Over mij!

Mijn naam is Minke Brattinga en ik hou van Knutselen! Ik heb een Knutselbedrijf, gevestigd in Wieringerwerf.Waarom de naam Knutsel-tijd….! Dat zal ik je vertellen!
Van kinds af aan ben ik al gek op knutselen. Die naam klinkt dan misschien erg kinderlijk, maar dat past juist precies bij mij. Ik werk al 25 jaar in de kinderopvang, waar ik naar hartenlust met kinderen kan knutselen. Knutselen is niet alleen voor kinderen, maar ook voor veel volwassenen een favoriete bezigheid, dat heb ik de afgelopen jaren wel gemerkt!

Vanaf 2005 heb ik van knutselen mijn grootste hobby gemaakt! Ik begon allerlei verschillende materialen te verzamelen. Papier en karton, wol en garen, touw en lint, verf en inkt, stempels en stansen, enz. Ik bedacht allerlei projecten, wat ik met verschillende materialen in elkaar knutselde. Ons hele huis hing vol met mijn eigen gemaakte knutsels! Al mijn vrije tijd bestede ik dus aan knutselen.

Ook mijn kinderen zaten regelmatig bij mij aan de keukentafel te knutselen! Er kwamen zelfs buurtkinderen bij mij aan de deur of ze mochten komen knutselen! Dat bracht mij op het idee om in 2009 maar een kinderknutselclub aan huis te starten! Dat heb ik ruim 5 jaar volgehouden. Gelukkig kwam er een oplossing voor mijn knutsel verzamel aanvallen! Ik kon met mijn hele hebben en houden in 2014 verhuizen naar een leegstaand lokaal van de peuterschool waar ik werkzaam ben, waar ik tot december 2018 gebruik van heb mogen maken.

Vanaf januari 2019 heb ik mijn knutselatelier verhuisd naar een nieuwe locatie in Wieringerwerf. Hier mag ik weer voor een lange tijd mijn knutselactiviteiten voortzetten, waar ik super blij mee ben.

Omdat mijn knutselatelier in een school is gevestigd, noemen ze me ook altijd de knutsel-juf! Ik bied kinderen de mogelijkheid om met verschillende materialen te werken en hun creatieve vaardigheden verder te ontwikkelen. Ze krijgen alle ruimte om met verschillende materialen te experimenteren en hun eigen creativiteit te ontdekken en te vergroten! Kinderen hebben van zichzelf een groot creatief denkvermogen, wat op de juiste manier gestimuleerd en geprikkeld moet worden!


Ook ouders betrek ik bij mijn knutselactiviteiten. Elke maand verzorg ik een moeder/kind workshopmiddag. Moeders werken dan samen met hun kinderen aan een knutsel-fotoalbum. Ook tijdens de kinder-knutselactiviteiten mogen ouders blijven om samen met hun kinderen aan een knutselopdracht te werken.

Natuurlijk knutsel ik zelf ook nog heel graag aan allerlei projecten. Zelf hou ik er ook van om met allerlei verschillende materialen te experimenteren. Allerlei leuke knutseltechnieken bedenken en die toepassen in mijn cursussen en workshops! Naast de knutselactiviteiten voor kinderen, verzorg ik ook kinderknutselfeestjes en geef ik cursussen en workshops aan tieners en volwassenen,

Ik denk dat de naam “Knutsel-tijd"... zijn naam wel eer aandoet. Het staat mij op mijn lijf geschreven!

Snuffel lekker rond in mijn "Knutsel-tijd", misschien zit er een leuke activiteit voor je bij!

Voor meer informatie over de cursussen en workshops kun je gebruik maken van het contactformulier op mijn blog. Ook kun je al mijn blogberichten per email ontvangen door je emailadres in te vullen bij "Follow by Email"! Gewoon een email sturen mag natuurlijk ook! minkes@knutsel-tijd.nl

Kijk gerust rond op mijn blog, waar je veel van mijn creatieve uitspattingen zult tegenkomen!!!
Heel veel lees- en kijkplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...