zondag 28 oktober 2018

Hobbybeurs Harderwijk, een waardevolle dag!

Gisteren heb ik samen met mijn dochter Lianne en een teammaatje een hele gezellige beurs mogen meemaken, bij Gerda's Hobbyshop in Harderwijk.

\
Tijdens deze beurs kon er bij ons een mooie workshop worden gedaan. Eva  heeft daar de workshop verzorgd, waarvoor ik zelf, met de kerstbal mal van Dutch Doobadoo, en de Embossiing folders Knuffel en Vlinder en de Kerst Knuffel Stempelset van Anna Gretha design, een mooi voorbeeld had gemaakt.


De Dutch Doobadoo workshop, die een uur duurde, werd om 11.00, om 13.00 en om 15.00 gegeven. Bij binnenkomst werd er al gelijk ingeschreven voor de workshop, dus de plekjes waren snel gereserveerd. Tussendoor kon er een make & take worden gedaan, waar Eva een mooi kaartje voor had bedacht. 


Vol enthousiasme werd er geknipt, gesmeerd, geknutseld en geplakt met alle materialen waar de gasten nog nooit mee hadden gewerkt. Zelfs de mooie producten van Anna Gretha design waren bij heel veel gasten nog niet bekend. Er ontstonden weer hele mooie gesprekken, waarin heel veel over en weer werd gedeeld 


Het verhaal achter het ontstaan van de producten van Anna Gretha design en de boodschap die ermee wordt doorgegeven, gaf heel veel gasten een gevoel van verbondenheid. De producten van Anna Gretha design zijn echt niet te vergelijken met alle andere hobbyproducten van andere hobbymerken.


Achter de producten van Anna Gretha design schuilt een verhaal met een boodschap, die bij alle verkooppunten bekend moet zijn en worden meegegeven, wat door een van de workshopgasten werd bevestigd. In een winkel bij haar in de buurt, waar ze de producten van AGD heeft zien hangen, wordt daar geen aandacht aan gegeven, want de achtergrond informatie over Anna Gretha design was bij haar niet bekend. Nu ze de achtergrond van de produceten van Anna Gretha design en de actie die daarmee wordt ondersteunt weet, ziet ze de waarde van het product in. De producten van Anna Gretha design hebben niet alleen een financiële waarde, maar zijn ook van grote emotionele waarde, die voor heel veel hobbyisten iets kunnen betekenen. Uit de waardevolle gesprekken die ook hier weer zijn ontstaan, blijkt weer hoe belangrijk het is om die informatie te blijven delen. De waardering die je dan ontvangt is voor ons van onschatbare waarde.


Een helle bijzondere en creatieve dag hebben we weer achter de rug en kunnen we weer op ons beurzen lijstje afvinken. Er staan nog een paar leuke nieuwe beurzen op ons programma voor het einde van het jaar, waar we ook weer de boodschap van Anna Gretha mogen uitdragen

Onze workshopkaartjes die tijdens de beurs zijn gemaakt, staan vandaag in de zondagse post op de Inspiratieblog van AGD. De mooie producten die we tijdens de workshop hebben gebruikt kun je in de webwinkel van Minke's Knutsel-tijd vinden. Ook de Dutch Doobadoo mallen zullen binnenkort bij Minke's Knutsel-tijd zijn te bestellen.


Gebruikte materialen en producten:

    


Misschien ben je nu wel erg enthousiast over de workshop die we hebben gegeven en zou je ook wel eens een workshop willen volgen met deze mooie producten. Je bent altijd welkom in mijn knutsel-atelier in Middenmeer voor een leuke workshop met de mooie producten van Anna Gretha design. Kijk gerust in mijn Knutsel-kalender en misschien zit er een leuke workshop voor je bij. 

Gezellig dat je even langs bent geweest om mijn post over de beurs te lezen, en misschien tot een volgende keer bij mij aan de workshoptafel!


1 opmerking:

  1. Goed om te lezen dat het een mooie dag voor jullie was. Je producten onder de aandacht brengen door mensen ermee te laten werken en dan het verhaal er achter vertellen is heel waardevol.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...