maandag 8 oktober 2018

Soms is een Knuffel alles wat je nodig hebt...

Vandaag gaat de nieuwe KnuffelChallenge op de Inspiratieblog van AGD van start.

Het thema is:
 "Dieren hebben ook wel eens een Knuffel nodig"


Dit project heb ik speciaal gemaakt voor José, mijn lieve schoonzus. Ze heeft een maand geleden te horen gekregen dat ze ernstig ziek is. Uitgezaaide kanker en niet meer te behandelen. Na nog 2 weken in haar eigen huisje te hebben gewoond, met haar dochter en haar lieve hond Djinny, werd ze opgenomen in een Hospice en moest ze afscheid nemen van haar dierbare trouwe viervoeter, die het afgelopen jaar juist haar grootste steun en toeverlaat was en waar ze heel veel Knuffels van heeft gekregen.


Een waardevol geschenk, van een dierbare herinnering heb ik voor haar gemaakt. Als basis heb ik de Dutch Doobado Shape Art Haert mal gebruikt. Een prachtige easel kaart in de vorm van een mooi hart, waar ik een mooie foto op heb verwerkt van José en haar trouwe viervoeter, waar ze zielsveel van houdt. Ze heeft een nieuw baasje gevonden waar ze Djinny met liefde bij kan achterlaten als ze er straks niet meer is.


Gebruikte materialen AGD

        

Overige materialen:


De Dutch Doobado Shape Art Haert 470.713.113.

-------------------------------------------------------
Lianne
Een Dikke Knuffel....Ik heb een voor de KnuffelChallenge een mini layout gemaakt voor dierendag. Ik heb laatst leuke dieren stempels gekocht en wou ze graag gebruiken. Eerst heb ik met Versa Magic inkt op een Craftsheet met water mijn achtergrond gemaakt op Aquarelpapier. Dat deed ik met een waterpenseel Toen stempelde ik de dieren en heb ik die ook met een waterpenseel ingekleurd. Toen heb ik nog de Dikke Knuffel in de achtergrond verwerkt samen met het woord dierendag die ik met de Alfabet Stempel van Anna Gretha design heb gestempeld. Toen heb ik hem op een achtergrond geplakt waardoor ik hem later kan ophangen. Die achtergrond heb ik met Metallic Gilding Polish gemaakt.

Gebruikte materialen AGD

   

We vinden het ontzettend leuk dat je even langs bent geweest. Misschien hebben we je kunnen inspireren met onze mooie projecten. Ook de andere designers van ons team hebben nog mooie voorbeelden gemaakt die je op de Inspiratieblog kunt bekijken.

Tot de volgende keer.

Knuffel-groet,

Lianne en Minke.

2 opmerkingen:

  1. Wat is dit een mooie kaart geworden Minke, voor je schoonzus een mooie herinnering. Maar ook voor jezelf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lianne wat heb je een schattige stempels gebruikt op je kaart, leuke techniekjes☺

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...