maandag 12 november 2018

Knuffels, in Kraft en Wit...

Maandag 5 november is de KnuffelChallenge112018 van de Inspiratieblog van Anna Gretha design van start gegaan. Omdat ik toen te weinig tijd had om een mooi project te maken, plaats ik vandaag mijn bijdrage als reminder.


Deze kaart heb ik gemaakt met een mal van Dutch Doobadoo. De Dutch Shape art fold A4. Ik heb er een  prachtige felicitatie kaart van gemaakt, waar je iets persoonlijks in kunt stoppen. In dit geval heb ik er een geldbedrag in gestopt voor een jarige.


De mallen van Dutch Doobadoo zijn heel mooi te combineren met de producten van Anna Gretha design. Voor elke gelegenheid is er een Knuffel teksstempel waarbij je ook heel mooi de Knuffel embossingfolder 
kunt gebruiken. 


De basis is gemaakt van kraft cardstock en de opliggende kaartjes zijn geembossed met de Knuffel en de Vlinder embossing folder en bestempeld met de bloemen uit de Stempelset Bloemen. 


Alle witte delen van de kaart zijn met Distress Oxide inkt bewerkt. De gestempelde en uitgestanste bloemen, op het klepje, maken het kaartje uiteindelijk helemaal af. Gebruikte materialen Anna Gretha design

       
     

Ben je in het bezit van de Knuffel-producten van Anna Gretha design, doe dan ook eens gezellig met onze Challenge mee. 

Bij voldoende deelname, maak je namelijk kans op een waardebon van €7,50 te besteden in de online Knutsel-winkel van Minke's Knutsel-tijd. 
Neem ook even een kijkje op de Inspiratieblog, waar nog een paar mooie voorbeelden van een aantal design teamleden staan. 

Gezellig dat je even langs bent geweest om mijn Knuffel-post te lezen. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.

Tot de volgende keer!2 opmerkingen:

  1. Super wat een pracht verpakking heb je gemaakt met maar deze 2 kleuren.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat mooi om de Anna Gretha design produkten met de Dutch Doobadoo mal te combineren. De kleuren zijn echt chique bij elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...