woensdag 27 juni 2018

Herinneringen in een kistje...


Een kistje vol Herinneringen. Het thema van onze woensdagpost op de Inspiratieblog van Anna Gretha design. Alle designers hebben hun kistjes, waar we op de team-dag mee begonnen zijn, afgemaakt.
En wat zijn ze toch leuk geworden!


Mijn kistje heb ik beplakt met bewerkt papier. Daarvoor heb ik de Knuffel Embossing folder gebruikt en een aantal mooie kleurtjes Metallic Gilding Polish. Het dekseltje heb ik mooi afgewerkt met tekst uit de Herinneringen Stempelset, gestempeld op een banner. In mijn kistje wil ik kostbare Herinneringen bewaren, dus de diamanten stempels uit de Herinneringen set, passen daar heel mooi bij. 


---------------------------------------------------------------
Lianne
Ik heb dit kistje gemaakt als cadeau voor een goede vriendin van mij. De buitenkant van het kistje is gedaan net de Embossing folder Vlinders en bewerkt met Metallic Gilding Polish.. Ik heb er patroon papier opgeplakt om het wat leuker te maken. Ook heb ik er een tekststempel van de Stempelset Herinneringen set op verwerkt. 


In het Kistje zit een mini fotoboekje met herinneringen van mij en mijn vriendin. Die heb ik met gekleurd papier gedaan, waarvan de kleuren ook in het patroon papier terug komen. Ook voor de voor- en achterkant van het boekje heb ik de Vlinder Embossing folder gebruikt. Ik ben erg trots op het resultaat. Ik heb mijn vriendin er erg blij mee gemaakt. 


Gebruikt materialen Anna Gretha design:


Leuk dat je even langs bent geweest om onze kistjes te bekijken. Wil je nog meer leuke Herinneringen kistjes zien, kijk dan ook even op de Inspiratieblog van Anna Gretha design. Ook de andere designers hebben hele mooie kistjes gemaakt!

Tot gauw.
Lieve groet en een dikke knuffel van 

Lianne en Minke.

2 opmerkingen:

  1. Allebei erg mooie kistjes geworden!Mooi ook je mini-album erbij Lianne! Zo leuk om al die verschillende uitwerkingen te zien van het DT, leuk spul die gilding polish!
    Groetjes, Brenda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig om de verschillende kistjes van iedereen te zien. Deze ook allebei en mooi je album erbij Lianne. Fijn weekend groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...