maandag 3 juli 2017

Playing with, the Soft Sayings Card Kit!

Jeetje, het is alweer dik een week geleden dat ik samen met Jackie van The Pampered Stamper en nog een aantal Stampin'Up collega's een heerlijke stempeldag hebben gehad! En dat was best wel een inspirerende dag! We hebben een leuk techniekje gedaan met de Soft Sayings Card Kit! Dat was Jackie haar idee, zij had dit techniekje al uitgeprobeerd. Normaal ben ik niet zo van de kits, maar met deze kit kun je toch wel heel veel leuke en verschillende stijlen kaarten maken!In deze kit zitten 20 kaarten met een watercolor achtergrond. Er zit ook een leuk Stempelsetje bij, met een Clearblok en een klein Basic Gray stempelblokje. Hiermee kun je de kaartjes nog iets meer verfraaien. Wat er ook in de kit zit, zijn 2 verschillende Die-Cut Accemts. Deze kun je ook heel leuk als een Mask gebruiken. Daar hebben we tijdens De Stamp-in Day lekker even mee geëxperimenteerd. 


Toen ik de Kit binnen had gekregen, heb ik er gelijk maar een paar kaartjes uit gebruikt om voor iedereen een leuk welkomstkaartje te maken. Hier heb ik een leuk eigen tekstje op gezet!


Ik had er wel zin in om die kit even flink onder handen te nemen en er lekker mijn eigen kaartjes van te maken. Ik heb eerst met de Die-Cut Accents en een Sponge Brayer een paar leuke Artsy kaartjes gemaakt. Best een leuke en makkelijke techniek om te gebruiken. Ook op deze kaartjes heb ik mijn eigen tekststempel verwerkt


Ik wilde de afgelopen week meer doen met deze techniek, dus heb ik zelf met mijn Silhouette Cameo 2 masks gemaakt om verder te kunnen experimenteren met deze kit. Ik hou ervan om zelf leuke Artsy techniekjes toe te passen en daar mooie effecten mee te creëren en dan te zien hoe er verschillende laagjes ontstaan. Met de Stempelset in deze kit kun je ook met de watercolor techniek prachtige achtergronden maken op je kaartjes. Deze techniek heb ik al een keer toegepast op een kaart, maar nu ik in het bezit ben van heel mooi watercolor cardstock, spatten de gestempelde bloemen nog mooier van de kaart af! Het effect is overweldigend! Achteraf ben ik toch wel blij met deze mooie Card Kit. Het was echt een goed idee van Jackie hier mee te gaan experimenteren! Ik ben er ook nog lang niet mee uitgespeeld. Misschien ben je nu ook wel geïnspireerd om zelf met deze mooi Card Kit aan de slag te gaan en met mij mee te experimenteren! Hou mijn blog dan maar in de gaten, want er komt een SUPER COOLE "Soft Sayings Travel Mixed Media Kit" aan! Een kit die zowel leuk is voor volwassenen, als voor kinderen en tieners!
 
De Stamp-in' Vakantie kit Actie!
 
Voor jong en oud!!!
 
Wordt Vervolgd!
 
En dat is niet alles, de Stampin'Up Bonus dagen zijn weer van start gegaan!!!
 
 
 
 
Want,
in de maand juli kun je namelijk profiteren van de BONUS ACTIE van Stampin'Up! 
 
Stampin'Up heeft, net als vorig jaar, voor de maanden juli, en augustus een geweldige actie bedacht! Voor iedere €60,- die je in de maand juli besteld, ontvang je een tegoedbon van €6,- die je in de maand augustus bij een bestelling kunt besteden. Je kunt zoveel tegoedbonnen inwisselen als je maar wilt! Bij een bestelling van €120- krijg je 2 tegoedbonnen, ga zo maar door!!! Deze tegoedbonnen kun je tussen 1-31 juli ontvangen en tussen 1-31 augustus voor alle producten uit de catalogus inwisselen! Dit is natuurlijk een geweldige kans om nu je verlanglijstje te maken! Om de tegoedbon(nen) te kunnen ontvangen moet je bij iedere bestelling van €60,- een email adres invoeren. Je ontvangt na iedere bestelling van €60,- een code die je bij een bestelling in augustus moet invoeren om de €6,- korting te ontvangen. Bewaar deze code goed!!! Deze kan maar éénmalig worden verstuurd!!! De tegoedbonnen kunnen niet ingewisseld worden bij een starterkit!
 
Wil je snel bestellen, dan kun je rechtstreeks via mijn webwinkel bestellen. Dit kan alleen met een creditcard. Je kan natuurlijk ook je bestelling via een email aan mij doorsturen. minkebrattinga@gmail.com      
 
Voor vragen over het bestellen van de materialen kun je mij altijd een berichtje sturen.

De Stamp-in' groetjes,
 
 
 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...