zondag 11 juni 2017

Anna Gretha Design!

Een wens die in vervulling gaat!

Begin juni 2016 kreeg ik van mijn zusje Anna Gretha de opdracht om een mooi tekstbord voor haar te maken met een tekst die Nelson Mandela ooit heeft geschreven. "Onze Diepste Angst" Ze wilde dit graag in haar eigen handschrift gemaakt hebben! Haar eigen handschrift heeft ze mij 29 juni 2016 als een nieuw lettertype gestuurd en heb ik in mijn computer opgeslagen. Twee weken daarna, werd ze ziek en op 22 oktober 2016 overleed ze aan baarmoederhalskanker.

Wat was ik blij dat ze voor haar ziekbed nog van haar eigen handschrift een lettertype heeft kunnen maken. Haar rouwkaart is ermee gedrukt en het programmaboekje van de viering van haar leven! Ze heeft zelf voor haar overlijden een heel mooi gedicht geschreven met een boodschap die wij aan de wereld moesten doorgeven. Haar Knuffels! Dit gedicht hangt nu bij al haar naaste familieleden in haar eigen handschrift ingelijst aan de muur! Ook de tekst van Nelson Mandela, wat ze mij een jaar geleden had gevraagd voor haar te maken, heeft nu een mooi plekje in haar huis gekregen!


Voor mij een heel kostbaar geschenk, haar handschrift te mogen gebruiken in mijn designs en daarmee haar wens in vervulling te laten gaan! Het ontwerpen van een eigen lijn, met haar knuffels, een droom die voor mij werkelijkheid wordt!
Design my own line!


Als eerbetoon aan,


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige herinnering... in velerlei opzichten. Heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige herinnering... in velerlei opzichten. Heel bijzonder!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...