zaterdag 10 juni 2017

Dutch Stamp-in' Day!


Zondag 25 juni 10.00-16.00 
De Stamp-in' MEET The Pampered Stamper!

Jackie Bultje uit Canada komt naar Nederland voor een gezellige Dutch Stamp-in' Day! Wil je deze dag met ons meemaken, neem dan je eigen basismateriaal mee en laten we er samen een gezellige stempeldag van maken. Iedereen is welkom! Of je nou demo bent, of stempelen is gewoon je hobby, meld je aan als je dit stempelfeest niet wilt missen.

We gaan deze dag lekker spelen met de nieuwe Soft Sayings Card Kit! Een complete kit, gevuld met 20 basis kaarten met prachtige watercolour effecten, een grote acrylblok en een kleine Basic Grey Inkpad Met deze complete Kit kun je 20 prachtige kaarten maken. 


De Die-Cut Accents die ook in deze Kit zitten, kun je ook als  maskers gebruiken, waardoor je nog meer mooie effecten op je kaarten kunt creëren!  Hier heeft Jackie al een paar mooie kaartjes mee gemaakt! Een geweldige techniek om op deze dag samen mee te gaan spelen! 


Deze Soft Sayings Card Kit kost €42,50. en de Refill Kit kost  €25,-
Als je je aanmeld voor deze dag, kun je deze complete Card Kit bestellen voor €40,00, de Refill Kit voor €22,50 of een halve Refill Kit voor €11,25. De Rifill Kit is exclusief Stempelset, Acrylblok en Inkpad.

Voor beginnende stempelaars is dit een prachtige "kant en klare Card Kit" om mee te beginnen en op deze dag lekker zelf mee aan de slag te gaan, dus meld je aan voor deze Dutch Stamp-in' Day en stempel gezellig met ons mee!!!

Demo's die zich voor deze dag hebben aangemeld, kunnen hun eigen Card Kit meenemen om deze dag mee te gaan werken!


Deelname aan deze geheel verzorgde dag is €15,- (exclusief Card Kit) inclusief lunch, koffie/thee, hapjes en drankjes!

Stuur Voor 19 juni een email naar minkebrattinga@gmail.com als je je voor deze dag wilt aanmelden! Vermeld bij je aanmelding of je de "Soft Sayings Card Kit of de Rifill Kit of een halve Refill Kit " wilt bestellen om op deze dag mee te gaan werken!

Happy Stamping and Stamp-in' Greetings,

Jackie en Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...