zaterdag 29 juli 2017

De Moeder/kind Vakantie Kit Actie!

Genieten jullie ook zo van het vakantieweer? Het is nou niet bepaald vakantieweer om over naar huis te schrijven, toch? Ik heb gelukkig nog een paar weekjes voordat ik op vakantie ga. Ik hoop dat het er dan beter uitziet! Ik heb nu eerst nog een klus te klaren!!!

Omdat ik in de vakantie mijn hele workshopatelier weer moet leeghalen voor het jaarlijkse vloerenonderhoud en ik daardoor dus gedwongen ben om mijn stempelmaterialen deels in te pakken, heb ik voor mezelf een leuke "Vakantie Kit" samengesteld! Met deze vakantie kit hebben de moeders van de laatste moeder/kind workshop van dit seizoen, vandaag al even kunnen spelen! En wat waren ze enthousiast zeg!!! "Deze kit willen we wel mee op vakantie!"
Ik had het eigenlijk al een beetje in mijn hoofd om van deze kit een leuke moeder/kind vakantie actie te maken! en omdat ze zo enthousiast waren, heb ik dat ook maar gelijk gedaan!!!

 De Moeder/Kind Vakantie Kit is,


leuk voor jong en oud!!!

Met deze kit kun je 20 mooie simpele wenskaarten maken, daar zit een complete werkbeschrijving bij. Je hebt er geen extra materialen voor nodig. De kit is helemaal compleet! Dit is leuk voor als je even geen inspiratie hebt, maar toch een paar leuke kaartjes wilt maken! Leuk voor op de camping of in je achtertuin!

De andere helft van de kit vraagt wat meer creativiteit van jezelf! Er zitten een paar extra materialen in waarmee je lekker kunt experimenteren!

Dus het leuke van deze "Vakantie Kit" is, dat je gezellig samen met je kinderen een creatieve invulling aan je vakantie kunt geven!!! Is het een dagje slecht weer of vervelen je kinderen zich omdat vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn, dan kun je lekker samen creatief aan de slag! Samen een stapel leuke wenskaartjes maken, aan de hand van een werkbeschrijving en je kunt samen een creatief vakantie dagboek bijhouden, waarin je later leuke vakantiefoto's kunt verwerken! 

Deze Vakantie Kit bestaat uit:
Een complete Soft Sayings Card Kit t.w.v €42,50

-20 voorgedrukte kaartjes
-20 enveloppen
-1 stempelset
-1 claerblock
-1 stempelblokje Basic Gray
-Washi Tape
-Bakers Twine
-tekst labels
-decoraties
-frames

Een mini inkt kit t.w.v €18,50
- 4 Inked Stampin' Spots
(Berry Burst, Lemon Lime Twist, Powder Pink en Tranquil Tide)
- 4 Stamping Sponges
 -2 Soft Saying stencils

Voor de Complete Moeder/Kind Vakantie Kit' betaal je slechts,

€60,-

Ik hoop dat je net zo enthousiast bent dan ik over "De Moeder/kind Vakantie Kit Actie!"
Dus als je samen met je kind(eren) een creatieve invulling aan je vakantie wilt geven, stuur mij dan vandaag nog je bestelling! minkebrattinga@gmail.com.

Zomerse stempelgroetjes,Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...