donderdag 11 augustus 2016

Stamp Whit US on Thursday!

Dat is wel alweer een tijd geleden zeg, zelfs meer dan een maand! Maar, hier zijn we weer, met onze Thursday Challenge! Gerjon was aan de beurt om de kleuren te kiezen die we gebruikt hebben voor deze challenge! Mooie zomerse kleurtjes waar we, met dit regenachtige weer, allebei wel zin in hadden!!!Het is deze keer wel een bijzondere challenge geworden, want we gaan jullie alvast kennis laten maken met een aantal nieuwe producten die in de nieuwe "Herfst-Winter Catalogus" zullen verschijnen! Deze materialen hebben wij al mogen preorderen om er alvast mooie voorbeelden mee te kunnen maken!!!


Toen ik de nieuwe seizoenscatalogus onder ogen kreeg wist ik meteen dat ik deze combinatieset als eerste wilde hebben! Een stempelset met bijbehorende stansen, die als bundel vanaf september is te bestellen!

De Petals & Paisleys!


Ik wilde voor deze challenge eerst gewoon een kaartje maken, maar toen vond ik nog een mooie fotolijst en heb ik het kaartje in een sfeervolle home deco verwerkt! Dit was voor mij weer eens een nieuwe uitdaging!

"Petals & Paisleys Home Deco in Art"


De achtergrond heb ik met de nieuwe Sponge Brayer en een aantal stempels uit de nieuwe Paisleys & Posies stempelset, een Artsy look gegeven! Ik vond dit een mooie techniek om de kleuren met deze nieuwe stempelset te combineren! Ik wilde de zilveren rand van de fotolijst ook terug laten komen op mijn creatie, dus heb ik wat stempelaccenten met zilver emboss poeder over de achtergrond en de passe partout aangebreacht. 


De Paisley Framelits Dies zijn echt onmisbaar bij de Paisley Poisies Stempelset! Hiermee heb ik, als finishing touch, een mooie decoratieve creatie, op de lijst verwerkt! 

Misschien ook een leuke uitdaging voor je om eens een kaart in een fotolijst te verwerken! Wil je weten hoe ik deze "Petals & Paisleys home deco in Art" heb gemaakt, bekijk dan vanaf morgen mijn video tutorial op YouTube!

Gebruikte materialen:
Inkt: Melon Mambo, Wild Wasabi, Deffodil Delight, Crumb Cake en VersaMark
Cardstock: Wild Wasabi, Daffodil Delight, Crumb Ccake en Whisper White.
Stamps: Paisleys & Posies, Work of Art en Timeless Textures.
Dies: Paisley Framelits
Tools: Sponge Brayer, Heat Tool
Overige: Stampin' Emboss Powder Silver.

Nu ben je natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar wat Gerjon heeft gemaakt met een aantal nieuwe producten uit de nieuwe seizoenscatalogus!!! Ik zou dan maar gauw een kijkje gaan nemen op haar BLOG!!! Dan zul je zien wat voor moois er nog meer vanaf 1 september aan gaat komen!!! Hier alvast een sneakje van wat Gerjon met de nieuwe materialen voor onze Thursday Challenge heeft gemaakt!!!Gerjon en ik hebben jullie alvast een beetje kunnen laten meegenieten van een aantal mooie producten die vanaf september zijn te bestellen! Voor nu zullen jullie het hier eerst mee moeten doen! Wat er nog meer voor moois aan komt, blijft nog een verrassing!!! 

Leuk dat je onze challenge weer hebt bezocht!!!
Laat je ook even een berichtje achter, als je al heel enthousiast bent geworden over de nieuwe producten? Dit vinden we natuurlijk leuk om te lezen!!!

Ik ga weer lekker aan de stempel, dus tot de volgende keer!!

Een vrolijke stempelgroet,

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...