donderdag 28 juli 2016

Thoughtful Branches Part 2!

Thoughtful Branches 4 days before take off!!!

Nog 4 dagen en dan kan de prachtige Thoughtful Branches bundel officieel worden besteld!!!
Gister heb ik mijn eerste kaart HIER gepost die ik al met deze prachtige set heb gemaakt!


PART 2 Watercolor-in' Fall!
Vandaag heb ik nog een mooie inspiratiekaart in de prachtige herfsttinten gemaakt!
Gister zag ik op internationale facebookgroep voor Stampin'Up! Demo's een video tutorial voorbij komen, gemaakt door Sara Douglass. Ze maakte een kaart met de watercolor techniek en de Thoughtful Branches set!
Deze techniek vond ik erg mooi en heb ik op de achtergrond van mijn kaart toegepast! 

 

 In de natuur zie je dat de herfstkleuren heel veel in elkaar overlopen. Dit effect wil ik op mijn kaart proberen weer te geven!
Met een waterpenseel en een druppeltje inkt kun je deze effecten al heel mooi met de watercolor techniek creëren! Ik heb de kleuren Cajun Craze, Old Olive, Delightful Duon eerst met de waterpenseel over de achtergrond in vlakken verdeeld en daarna nog met vegen, met elkaar vermengd! Met een aantal stempels uit de Thougtful Branches Stempelset heb ik de achtergrond nog wat bewerkt, waarmee ik het natuureffect wel heb bereikt, wat ik op deze kaart wilde laten zien!

Ik had nog wat mooie gekleurde blaadjes over die ik gisteren teveel had gestempeld en uitgestanst, waarmee ik nu met een mooie bloem de kaart af kon maken! De goudaccenten die ik nog met embossing poeder en metallic draad heb toegevoegd, geven de kaart net even een sjieker tintje!Gebruikte materialen:
Inkt: Cajun Craze, Old Olive, Delightful Duon en Soft Suede.
Cardstock: Cajun Craze, Old Olive, Delightful Duon, Soft Suede en Whisper White
Bundel: Thoughtful Branches
Pinches: Banner Triple, Circel 
Embelishments: Metalic Thread Gold, Stampin' Emboss Powder Gold
Tools: Stampin Sponges, Aqua Painter Misschien ben je nu al enthousiast geworden over de Thoughtful Braches Bundel! Je hebt dan nog de mogelijkheid om deze bundel in augustus met €6,- korting te kunnen bestellen!!!
Als je nu in deze laatste week van juli nog een bestelling doet van €60,- dan krijg je een tegoedbon van €6,- die je bij een bestelling in augustus kunt verzilveren! 
Meer informatie over de bonusdagenactie, kun je HIER lezen! Heb je vragen, dan kun je me ook altijd mailen! minkebrattinga@gmail.com

Als je nog wel wat op je verlanglijstje hebt staan, geef je bestelling dan uiterlijk zondag 31 juli aan mij door!!!

Tot morgen, dan ben ik er weer met PART 3 van mijn Top 5 special Thoughtful Branches 

De Stamp-in' groetjes,1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...