maandag 11 juli 2016

Stampin'Up Bonusdagen!Stampin'Up heeft voor de maanden juli en augustus een geweldige actie bedacht! Voor iedere €60,- die je in de maand juli besteld, ontvang je een tegoedbon van €6,- die je in de maand augustus bij een bestelling kunt besteden. Je kunt zoveel tegoedbonnen inwisselen als je maar wilt! Bij een bestelling van €120- krijg je 2 tegoedbonnen, ga zo maar door!!! Deze tegoedbonnen kun je tussen 7-31 juli ontvangen en tussen 2-31 augustus voor alle producten uit de catalogus inwisselen! Dit is natuurlijk een geweldige kans om nu eens naar je verlanglijstje te gaan kijken. Om de tegoedbon(nen) te kunnen ontvangen moet je bij iedere bestelling van €60,- een email adres invoeren. Je ontvangt na iedere bestelling van €60,- een code die je bij een bestelling in augustus moet invoeren om de €6,- korting te ontvangen. Bewaar deze code goed!!! Deze kan maar éénmalig worden verstuurd!!! De tegoedbonnen kunnen niet ingewisseld worden bij een starterkit!


Met deze geweldige inwissel actie van Stampin'Up, kun je ook één tegoedbon gebruiken voor de prachtige nieuwe bundel "Thoughtful Branches" die ALLEEN in augustus te bestellen is!!! Ik ga zelf de komende week al lekker met deze bundel aan de slag om alvast in de najaarsstemming te komen!!! Een prachtige stijlvolle klassieke set voor je mooie herfst- en kerstcreaties!!! Kijk maar eens op dit pinterestbord Thoughtful Brances! Ik ben er zelf helemaal weg van!

Deze bundel is dus ALLEEN in augustus te bestellen, zolang de voorraad strekt! Wil je deze niet missen, plaats dan in juli een bestelling van €60,-, ontvang een tegoedbon van €6,- die je in augustus bij deze mooie bundel kunt verzilveren!!!Heb je vragen over de Bonusdagen actie, stuur me dan gerust een email! minkebrattinga@gamil.com

De Stamp-in' groetjes,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...