zondag 8 november 2015

Moeder-Kind-Scrap-Kunstwerken!

De "moeder-kind-scrap-workshop" begint al aardig z'n vruchten af te werpen! Wat een talenten en wat zijn ze enthousiast! Zo leuk om te zien hoe goed moeders met hun kinderen tijdens de workshop kunnen samenwerken! Ze zoeken samen de foto's uit, kijken welke kleuren ze willen gebruiken en gaan dan samen aan de slag! De foto's worden netjes bijgesneden, de achtergronden worden met sprayinkt en waterverf bewerkt en er worden allerlei leuke figuren geponst en gestanst!
Dan kan het leuke werk beginnen! Het opbouwen van je layout! Foto's nog even matten, is toch wel leuker, dan creëer je meer diepte op je layout! Voor kinderen is dat nog wel een beetje moeilijk te zien! Zij werken nog niet met laagjes, ze plakken alles het liefst nog naast elkaar! Als je dat dan een beetje uitlegt en laat zien wat voor effect dat heeft, worden ze heel enthousiast. Ook de moeders moeten over een streep getrokken worden en meer durven! Met scrappen moet je niet te veel nadenken en niet alles precies op willen plakken! Een beetje scheef mag en een niet scherpe afdruk van een stempel is ook niet erg! Je werk is nooit mislukt, het ziet er dan alleen een beetje grunge uit!!! 
Als ze uiteindelijk klaar zijn, zeggen ze "Het lijkt wel een kunstwerk"! Nou dat is het eigenlijk ook! Een kunstenaar begint ook uit het niets en weet ook van te voren niet wat het eindresultaat wordt! Dat doe je met scrappen ook. Je begint met een foto en daar zoek je allerlei materialen bij die je samenvoegt tot een prachtig kunstwerk! 
Scrappen kun je eigenlijk ook niet leren, het is de "kunst" het te doen!!! En al doende creëer je je eigen stijl en merk je dat scrappen best wel leuk is en ook helemaal niet moeilijk! Je hoeft er geen kunstenaar voor te zijn om iets moois te creëren! 

Hoe leuk is dit nou om samen met je kinderen een eigen herinneringsboek maken! Zo kostbaar om later samen in terug te kijken!!!

De volgende "moeder-kind-scrap-workshop" is op zaterdag 19 december! Wil je dit ook eens samen met je kind(eren) proberen, scrap dan gezellig met ons mee! Er is altijd plaats! 
Vul dan het contactformulier in de linker kolom in en meld je aan voor de volgende workshop!Leuk dat je even kwam kijken en laat gerust een reactie achter als je deze Kinder-Scrap-Kunstwerken hebt bewonderd!!!

De Stamp-in' groetjes,

Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...