dinsdag 24 november 2015

Hallo December PL-Workshop 4 Kids!

In december start ik bij De Stamp-in' met een nieuw project, speciaal voor kinderen en tieners!!!

Voordat ik jullie ga vertellen wat deze "kids workshop" inhoud, wil ik eerst even vertellen hoe ik op dit idee ben gekomen!
Vorige week zondag heb ik tijdens een crop samen met mijn dochter onze pl-layout zitten maken van ons dagje KreaDoe! Ze was er zo trots op, dat ze er gelijk foto's van ging maken om op Insta te plaatsen. Daar kreeg ze zoveel leuke reacties van vriendinnen en haar nichtjes, dat ze vroeg of ik er niet een workshop van kon maken voor de meiden van de tienerclub!
Afgelopen week hebben ook de laatste 3 leden van kinderatelier 't Stempeltje hun vakantie scrapboekjes afgekregen, dus kon ik ook aan deze groep voorstellen om in december aan een nieuw fotoproject te gaan werken! Ook zij reageerden heel enthousiast!
Nu heb ik even in een week tijd een 'Hallo December PL-Workshop 4 Kids" ontwikkeld, één speciaal voor kinderen en één voor tieners!

Vorig jaar heb ik voor het eerst zelf een "Hallo december" album gemaakt! Een album waarin ik de hele maand december van dag tot dag heb vastgelegd, en dat vond ik best leuk om te doen! Dit jaar ga ik er zeker weer één  maken!!!
In de maand december gaan we van het ene feest in de ander! Er moet van alles gebeuren om het leuk en gezellig te maken! Ook kinderen maken in deze maand dagelijks heel veel mee, niet alleen thuis maar ook op school!  Voor mij een uitdaging om dit jaar ook eens met kinderen en tieners een "Hallo December album" te maken over de mooiste maand van het jaar!!!

Hallo december PL-workshop voor kinderen!Hallo december PL-workshop voor tieners!


Ik zet alle gebeurtenissen die kinderen meemaken in de maand december even op een rij:
-intocht Sinterklaas
-schoen zetten
-pepernoten bakken
-Sinterklaasfeest op school
-Pakjes avond
-cadeutjes uitpakken
-kerstboom versieren
-kerstkaarten maken
-feestkleren kopen
-naar de kapper
-kerstfeest op school
-kerstontbijt
-kerstdiner
-kerstfeest in de kerk
-familie bezoek
-oliebollen bakken
-oudjaarsavond
-champange 
-vuurwerk

Van veel bijzondere gebeurtenissen in december neem je automatisch al foto's, al is het niet met een camera, dan wel met je telefoon! Je zult zien dat het juist leuk is om de maand december eens van dag tot dag vast te leggen en daar ook een mooi "Hallo December" album van te maken!

Dit album gaan we maken in 3 workshops. Wil je deze workshops volgen dan zijn de kosten €30,-voor het album de insteekhoezen en materialenpakket. Daarnaast volg je elke les voor €5,50 of een stempel op je stempelkaart, als je deze hebt.

De workshops starten in december op woensdag middag, en voor tieners op vrijdagavond!
Woensdag 2 december 13.00-15.00 uur (6-11 jaar)
Vrijdag 4 december 19.00-21.30 uur (12-16 jaar)
Woensdag 16 december 13.00-15.00 uur (6-11 jaar)
Vrijdag 18 december 19.00-21.30 uur (12-16 jaar)
Woensdag 6 januari 13.00-15.00 uur (6-11 jaar)
Vrijdag 8 januari 19.00-21.00 uur (12-16 jaar)

Hallo december online kids-workshop!


Woon je niet in de buurt, dan is deze "Hallo december kids-workshop" ook online te volgen via een, speciaal daarvoor opgerichte, besloten facebookgroep. Moeders kunnen samen met hun kinderen deze workshop volgen en tieners kunnen er zelf mee aan de slag!

Elke dag plaats ik een onderwerp waar je een foto van kunt maken en een journaling over kunt schrijven. Dan heb je de basis van je album al klaar. Je krijgt daarnaast tips om zelf leuke PL-kaartjes en embellishments te maken.

Je kunt kiezen voor alleen de online workshop of inclusief album met insteekhoezen.
-Online workshop €7,50
-Online workshop inclusief album met insteekhoezen €37,50. Het album krijg je dan thuis gestuurd.

Op zondag 13 december organiseer ik bij De Stamp-in' een gezellige kinder/tiener-cropmiddag om samen met je album bezig te zijn! We gaan dan met heel veel leuke stempelmaterialen leuke Pl-kaartjes maken die bij je foto's passen!
Voor deze dag kun je je inschrijven. Moeders kunnen dan samen met hun kinderen en tieners deze dag volgen. De kosten voor deze middag zijn alleen voor de kinderen. Moeders kunnen gratis mee.
-Tijd: 13.30-17.00 uur.
-Kosten €8,50

Als je deze workshop inclusief album online wilt volgen, dan kun je je nog uiterlijk t/m donderdag 27 november inschrijven! Stuur dan z.s.m een email naar minkebrattinga@gmail.com
Dinsdag 1 december gaat de workshop van start!!!

Ik heb er erg veel zin in, dus laat december maar komen!!!

De Stamp-in' groetjes,

Minke.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...