donderdag 21 januari 2016

De Stamp-in ' gaat feestelijk het nieuwe jaar in!



Wat is het toch leuk om het nieuwe jaar te beginnen met een feestelijk bericht! Er zijn inmiddels al ruim twee weken van het nieuwe jaar voorbij, dus wordt het wel tijd om eindelijke het goede nieuws bekend te maken! "De Stamp-in' is vanaf 2016 officieel van mij"! De ruimte die ik al 1,5 jaar gebruik voor mijn workshops en kinderknutselactiviteiten ga ik nu officieel huren! Ik kreeg een heel goed huurvoorstel, wat ik beslist niet kon afslaan. Zo'n mooie grote ruimte voor zo'n huurbedrag vind ik nergens! Ik ben hier zo vreselijk blij mee! Nu moest er thuis wel weer een werkplek voor mij gecreëerd worden, om mijn workshops te kunnen voorbereiden en waar ik weer aan mijn eigen projecten kan werken! Dat is me wel een hele klus geweest! De hele kerstvakantie schuren, schilderen, behangen en planken ophangen om zo snel mogelijk met mijn voorbereidingen voor het nieuwe jaar te kunnen beginnen! Ik heb de eerste paar weken van het nieuwe jaar wel nodig gehad om al mijn hobbyspullen thuis weer een nieuw plekje te geven en de mooie nieuwe producten te kunnen bestellen en uitproberen! Ik ben nu helemaal in m'n hum in mijn nieuwe stempelatelier thuis en ben me al lekker aan het voorbereiden! 






Ik ben er helemaal klaar voor om weer een nieuw Stamp-in' jaar in te gaan!
In de eerste maanden van 2016 ga ik er echt een feestje van maken! Dit is al begonnen op 5 januari met de start van de jaarlijkse GRATIS stempelactie van Stampin'Up!De Sale-a-Bration begon gelijk met de lancering van de nieuwe Voorjaarscatalogus, waar heel veel mooie nieuwe feestelijke stempels instaan! En dan ook al die mooie GRATIS producten uit de Sale-a-Bration die je bij iedere bestelling van €60,- kunt verdienen Het is echt Party Time bij Stampin'Up! Ik heb de eerste stempels al binnen en ben me al aan het voorbereiden op een aantal feestelijke workshops!!!

In de linker kolom kun je de nieuwe lente-zomercatalogus en de Sale-a-Bration folder aanklikken en inkijken! Ga er dus maar even voor zitten! Wil je zelf een exemplaar van de voorjaarscatalogus en de Sale-a-Bration folder, dan kun je deze ook bij mij bestellen, door een email te sturen naar minkebrattinga@gmai.com.

Tijdens de Sal-a-Bration kun je niet alleen gratis producten verdienen bij je bestelling, je kunt er ook voor kiezen om zelf in te stappen als demonstratrice. Je mag dan als startpakket voor €220,- aan hobbymaterialen uitkiezen en je betaald dan slechts €129,-! Als je toch van plan bent om een flinke bestelling te doen, dan is dit je kans om heel veel producten GRATIS te krijgen!
Demo zijn verplicht je tot niets. Je moet alleen een 3 maandelijkse omzet van €300 excl. BTW zien te halen. Je kunt dit natuurlijk zelf proberen, door gewoon hobbydemo te zijn! Je hebt dan zelf 20% korting op al je bestellingen. Misschien ga je het wel net zo leuk vinden dan ik en ga je ook workshops en party's geven waardoor je zelf een klantenkring op kunt bouwen! Lukt je dit niet dan kan kun je er gewoon zo weer uitstappen! Zelf ben ik ook zo begonnen, met het idee "ik zie wel hoe lang ik het vol houd"! Ik ben nu al bijna 2 jaar Stampin'Up! demonstratrice en heb er onzettend veel plezier in om leuke uitdagende workshops voor jong en oud te bedenken ! Het geeft me heel veel voldoening om te zien hoe anderen hun eigen creativiteit ontdekken als ze met de mooie stempelmaterialen werken. Vooral de jongere generatie probeer ik wat meer te triggeren met mijn uitdagende activiteiten en stempelworkshops! Zij zijn ook al laaiend enthousiast over al die mooie materialen waar ze mee mogen werken tijdens mijn workshops! Stampin'Up! is dus niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen en tieners! HIER kun je meer lezen over mijn idee om een eigen team te starten specifiek voor kinderactiviteiten met Stampin'Up!

Wil je precies weten wat het allemaal inhoud om demonstratrice te zijn, dan kun je me altijd een email sturen.

Van de week heb ik mijn laatste SU-per  bestelling binnen gekregen, dus kan ik mijn workshops voor de komende maanden verder inplannen! Zodra mijn workshopagenda online staat zal ik hier regelmatig een blogpost schrijven om jullie op de hoogte te houden van alle activiteiten van
De Stamp-in'!

Ben je al nieuwsgierig naar alle mooie nieuwe producten, snuffel dan ondertussen alvast lekker door de nieuwe Lente/Zomercatalogus en de Sale-a-Bration!!! (Klik in de linkerkolom)

Heel veel leesplezier!

De Stamp-in' groetjes,
Minke.
























1 opmerking:

  1. wat leuk voor jou. lekker hoor een grote ruimte waar je kan freubelen en workshops geven

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...