maandag 8 juli 2019

AGD Bloghop Neem de tijd...Leuk dat je even de tijd neemt om langs onze blogs te hoppen! Op mijn blog kun je 2 verschillende projecten zien, waar we een tekst uit de nieuwe Stempelset tijd van Anna Gretha design hebben verwerkt.
Ik heb een leuke scrap gemaakt in mijn BuJo. Mijn BuJo is een creatief dagboek waar ik van alles in verwerk. Tekeningen, foto's, uitspraken, ideeën en dingen die ik niet wil vergeten. 
Zo ook deze bijzonder dag uit mijn leven! Een maand geleden is mijn stiefvader, na een lang ziekbed van 3 maanden overleden. In die 3 maanden ben ik daar veel in de weekenden geweest om een beetje zorg te verlenen en mijn moeder een beetje te ontlasten. Van die momenten dat ik daar was heb ik, heb ik erg genoten, nog even samen een spelletje doen, een mooie orchidee voor hem halen, omdat mijn moeder jarig was. Nog een keer pannenkoeken bakken, omdat hij die altijd zo lekker vond. Allemaal van die kleine dingetjes waar hij nog zo van kon genieten. Voor mij was het dan ook heel bijzonder om de dag voor zijn afscheid, bij een vriendin van mijn moeder, zelf ons bloemstuk te mogen maken. Het laatste wat ik nog voor hem heb kunnen doen, was voor mij een waardevol moment waar ik dubbel van heb genoten.


Van deze dag wilde ik een blijvende herinnering in mijn BuJo maken. Ook dat is voor mij weer een moment waar ik van kan genieten. Door zo'n gebeurtenis op een creatieve manier te verwerken, houd je de herinnering levend. De tekst die ik erbij heb gekozen, paste ook helemaal bij hem. Hij kon van de simpelste dingen in het leven genieten. En wij van hem!
     
        
      
---------------------------------------------------------------
Lianne


Ik heb een pagina in mijn Art Journal gemaakt
Bij het maken van deze journal heb ik metallic brush pennen gebruikt voor de bloemen. Er lag nog een uitgestanst restje papier op tafel wat ik als stencil heb gebruikt voor de achtergrond. Ik heb met een zwarte pen de bloemen nog een randje gegeven. 


De tekst uit de Tijd Stempelset, heb ik gekozen om 2 redenen. 
Ik ben net 2 dagen terug uit Tsjechië. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad en genoten van alle tijd die ik daar had. Helaas ging het heel snel voorbij. 
De tweede reden is dat 1 van mijn lievelings acteurs zondag 7 juli, op 20 jarige leeftijd, in zijn slaap is overleden. Dit liet mij realiseren dat je geen tijd moet verspillen maar er van moet genieten zolang je dat kan.
Dus deze tekst heeft voor mij een dubbele betekenis. Ik vind de Journal een beetje simpel, maar ben er wel erg tevreden over.
    
-------------------------------------------------------------
Leuk dat je onze BlogHop bezoekt en dat je ook even langs mijn Blog bent geweest om onze projecten te bekijken!

De producten van Anna Gretha design die wij hebben gebruikt in onze projecten:

Nu kun je, door op de pijl te klikken, door hoppen naar de blog van Sonja om nog meer inspirerende projecten te kunnen bekijken. Heel veel blogplezier!


Lianne en ik vinden het leuk als je ook even de tijd neemt om een berichtje achter te laten. Die lezen we graag!

Een hele fijne maandag en tot de volgende keer!
Knutsel-groetjes

Lianne en Minke


10 opmerkingen:

 1. weer een mooie pagina in je BuJo herinneringen zijn belangrijk Minke.
  En Lianne ook weer een leuke pagina in je Art journal erbij. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ziet het er weer leuk uit Minke en Lianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie creaties van jullie allebei, Lianne en Minke!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi dat je op deze manier die herinnering kan verwerken Minke. En Lianne ook een leuke pagina.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke bladzijden heb je met behulp van deze leuke Stempelset in je bujo gemaakt. Mooie herinnering. En inderdaad belangrijk om te genieten van de momenten..... mooi of bijzonder... en er bij stil te staan, vaak moet er een aanleiding zijn... maar het eigenlijk altijd van belang. je bloemige creatie is ook erg leuk. Ik ben benieuwd wat de anderen gemaakt hebben. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige blijvende herinnering aan je stiefvader. Je hebt er op een mooie manier je invulling aan gegeven en het ligt voor altijd vast.

  Lianne wat hebt je een vrolijke creatie gemaakt en jou tekst stempel is helemaal waar.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie herinneringspagina!!
  En wat een gave tekststempel zeg, mooie creaties allebei!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een hele mooie en dankbare herinnering van je stiefvader. Zo mooi dit album met de bijzondere disk.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoe bijzonder toch dat een ieder juist deze tekst zo raken kan.mooi hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een leuke idee om de herinnering in de BUJO te verwerken. Sat gaat zijn tijd mee.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...