maandag 15 april 2019

Ik heb vandaag geen tijd...


Een van de teksten uit de nieuwe Stempelset van Anna Gretha design die we tijdens de Art Specially hebben gelanceerd! Een geweldig spektakel, wat helaas alweer voorbij is. Twee mooie dagen met heel veel inspiratie en waar we heel veel blije creatieve mensen hebben ontmoet, die we hebben mogen inspireren met onze mooie en nieuwe producten!  

Twee mooie dagen om nog even op terug te blikken!

Vrijdag, vroeg in de avond kwamen wij aan bij Het Hart van Holland in Nijkerk, waar we snel aan de opbouw van onze stand begonnen. Bij binnenkomst zagen we wel dat we niet op zo'n gunstige plek stonden, vlak voor de ingang, waar het niet erg behaaglijk was. Toch begonnen we, met onze jas aan, maar met onze opbouw op de plek die voor ons bestemd was.  

De eerste beursdag waren we op tijd om de laatste puntjes nog even op de i te zetten, voordat de deuren open zouden gaan! Toen om 9.00 de grote deuren open gingen en de beursbezoekers, die al stonden te wachten eindelijk naar binnen konden, waren zij vast erg blij, maar wij niet. Vanaf dat moment waaide wij compleet onze stand uit. En koud dat het was! Gelukkig waren we hier al een beetje op voorbereid en hadden we allemaal dikke vesten aan. Ondanks de kou werd onze stand toch goed bezocht en namen er heel veel bezoekers plaats aan onze workshoptafel, al hielden sommige gewoon hun jassen aan! Aan het eind van de eerste beursdag hebben we ons even bij de organisatie beklaagd en kregen we een nieuw plekje toegewezen waar we de volgende ochtend naar toe mochten verkassen!

De zondag dus maar een uurtje eerder opstaan om op tijd met onze verhuizing te beginnen. Met hulp van leden van de organisatie hadden we binnen no time onze stand verplaatst! Achteraf gezien nog een betere plek ook. We konden alles een beetje anders opstellen en het belangrijkste, we hadden het niet meer koud! De plek waar we stonden, was lekker rustig. Bezoekers die een workshop wilde doen en moesten wachten tot er plek was, hadden geen haast en namen de tijd om onze mooie producten te bekijken. De nieuwe Stempelset van Anna Gretha design, die we op de Art Specially hebben gelanceerd en half mei uitkomt, was een schot in de roos en werd al massaal besteld! Ook de nieuwe Essentials Pure & Platinum inkt, die wij als primeur op de stand konden verkopen en waar de bezoekers in de workshop kennis mee konden maken, sloeg erg aan. Zo konden we dag 2 met een goed gevoel afsluiten en dankbaar zijn voor de nieuwe plek waar we hebben mogen staan! Een dikke pluim voor de organisatie die ons tegemoet is gekomen! 

Kijk en geniet maar even met ons mee!


De nieuwe Stempelset Tijd van Anna Gretha design wordt half mei verwacht en is nu al te pre-orderen!


Met de nieuwe Essentials Pure & Platinum Inkt ga ik de komende tijd inspirerende cursussen en workshops organiseren!


Hou mijn blog en website dus in de gaten als je met deze mooie inkt wil kennis maken!

Dit was het voor vandaag. We staan weer met beide benen op de grond en gaan weer over tot de orde van de dag! Genoeg inspiratie opgedaan om zelf weer mee aan de slag te gaan!

Tot de volgende keer maar weer!

Knutsel-groetjes,

Minke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...