woensdag 1 augustus 2018

Bewaar je Herinneringen...

Woensdag, 18 juli is onze #HerinneringenChallenge072018 van start gegaan. Ik was al met een mooie Herinneringen layout begonnen, maar wilde er de tijd voor nemen om deze af te maken. Vandaag staat mijn bijdrage als reminder op de Inspiratieblog van Anna Gretha design.


Elke keer als ik een bezoekje breng aan mijn familie in Drachten ga ik ook altijd even langs het graf van mijn zusje Anna Gretha. Een plek waar ik even stil sta bij de momenten dat ze er nog was. Momenten die we samen beleefden en die ik nu ook nog zo graag met haar had willen delen. Op die momenten besef ik hoeveel ik haar mis. 


Als ik dan weer even bij haar ben en zie hoe mooi ze hier ligt, hoe mooi de bloemen om haar heen staan en de zon op haar gezicht schijnt. Op zo'n moment weet ik dat ze toch bij me is en altijd bij me zal zijn. Van zo'n moment kan ik dan zelfs even genieten.


De achtergrond van de layout heb ik bewerkt met verschillende kleuren Pixie Powder. De gestempelde diamant en de tekststempel, die ik op de layout heb verwerkt, komen uit de Herinneringen Stempelset en de hartjes uit de Stempelset Anna Gretha's Knuffels

       

Ook dit moment is voor mij een mooie Herinnering die ik voorgoed wil bewaren in een prachtig project. Maak jij van je dierbare Herinneringen ook een bijzonder project, dan mag je deze ook voor de #HerinneringenChallenge072018 delen op ons Inspiratieblog of in de Anna Gretha design fb groep.

Lief dat je even langs bent geweest en de moeite hebt genomen om mijn verhaal te lezen. Herinneringen zijn voor altijd, dus ook mooi om te delen!
1 opmerking:

  1. Een enorm mooie layout van Anne Gretha en zo is het een liefdevolle herinnering Minke.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...