zaterdag 19 mei 2018

Techniek in beeld Anna Gretha design Inspiratiblog...

Elke zaterdag wordt er een leuke techniek in beeld geplaatst op de Inspiratieblog van Anna Gretha design.Vandaag heb ik een leuke tutorial voor de Inspiratieblog gemaakt, van een achtergrondtechniek die ik al eerder op een kaartje heb toegepast. Een uitgebreide beschrijving vind je op de Inspiratieblog van Anna Gretha design.


Als je de achtergrond klaar hebt, heb je al een hele mooie basiskaart, waar je niet veel meer aan hoeft toe te voegen. In deze 6 stappen bewerk je je achtergrond. 


Een lintje, een takje en een klein tekstlabeltje is al genoeg om een mooie sprekende kaart, met een lieve boodschap naar iemand op te sturen.


De Knuffel tekst van de Embossingfolder in de achtergrond, komt mooi overeen met de Knuffel tekststempel op het tekstlabeltje! 

Leuk dat je even langs bent geweest om mijn inspirerend post te lezen! Kijk ook even rond op de Inspiratieblog, daar is nog veel meer inspiratie te vinden van projecten die gemaakt zijn met de prachtige producten van Anna Gretha design. Je kunt ook nog tot 31 mei meedoen met de #KnuffelChallenge052018.      
          
                                 


2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...