dinsdag 1 mei 2018

#KnuffelChallenge052018 Inspiratiieblog Anna Gretha design

Vandaag gaat de eerste "KnuffelChallenge" van Anna Gretha design van start! Zo trots dat ik dit Inspiratieblog in een halfjaar heb kunnen realiseren! Het thema van de eerste Challenge is,


Het project wat ik heb gemaakt is verwerkt in mijn eigen "Knutsel-dagboek" In dit dagboek verwerk ik bijzonder foto's die voor mij heel veel betekenen. Ik heb een product ontdekt, Mwtallic Gilding Polish, waar je heerlijk mee kunt smeren en prachtige journals mee kunt maken! Dit product gebruik ik in combinatie met de producten van Anna Gretha design.


Ik ben eerst  lekker gaan smeren met verschillende kleuren om een mooie achtergrond te creëren. De foto's die ik erin heb verwerkt spreken al duidelijke taal! Hier horen dus alleen maar "Knuffels" bij. Hier heb ik verschillende producten van Anna Gretha design voor gebruikt. Zowel de Stempelsets, als de Embossingfolders en het Stencil.Gebruikte materialen Anna Gretha design:

Gebruikte materialen Metallic Gilding Polish:

-------------------------------------------------------
Lianne Brattinga

Dit is het projecr wat ik heb gemaakt voor de "KnuffelChallenge" van de Anna Gretha design Inspiratieblog. Ik heb bij dit project gewerkt met de nieuwe stempel Anna Gretha's  knuffels. Dat is een prachtige stempel om in de achtergrond te gebruiken. Ook heb ik het nieuwe Knuffel Stencil gebruikt om gekleurde woorden toe te voegen. Vervolgens gebruikte ik de Knuffel Stempel om hem helemaal af te maken. Ik vind het leuk om teksten uit tijdschriften te verwerken in mijn project. Ook hier heb ik dat gedaan. Tenslotte heb ik een knuffel foto van mij en mijn vriendinnen toegevoegd.
De andere designers van de Inspiratiebog hebben ook mooie voorbeelden gemaakt! Ga dus maar gauw kijken en laat je inspireren en doe gezellig met ons mee! Alle deelnemers maken kans op een waardebon, te besteden in Minke's Knutsel-winkel!

Je kunt je inzending plaatsen in de Anna Gretha design Challenge groep op facebook of in Inlinkz, onderaan  in het bericht van de MaandChallenge.

Heel veel Knutsel-plezier met deze 1e "KnuffelChallenge!"

--------------------------------------------------

Laat hier gerust een leuke reactie achter, die lezen Lianne en ik graag!

Een lieve Knutsel-groet,

Lianne en Minke.


7 opmerkingen:

 1. Beide creaties zijn erg leuk en de cirkel tekst stempel is zo veelzijdig te gebruiken.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke bijdrage heb je geleverd Lianne! Leuk die foto van de verjaardags-knuffel met je vriendinnen! Mama is super trots op je!
  Dikke Knuffel, Mama

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Complimenten voor je blog en je prachtige creaties Minke!! Hier kun je echt trots op zijn. En allemaal voor het goede doel. Fantastisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allebei erg mooie creaties!! Super Minke!En Lianne wat een talent heb je! Prachtig gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel kleurrijk Minke. Wat een leuk idee ook, een knutsel dagboek!

  En Lianne, wat leuk, echt een jonge meiden creatie, zo leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo mooi om te zien dat de droom die je had nu uitkomt. Ik wens je heel veel succes en dat het team samen met jou nog heel veel mooie dingen gaat maken.

  Lianne wat een mooi project en ik hoop dat je een inspiratie bent voor andere jongeren.
  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi dames!! Leuk zo 'n creatief dagboek Minke! Daar kun je je stemming in kleur teruglezen later!

  Lianne ik vind de foto, get connected en die ronde knuffels supergaaf bijelkaar gezocht!
  Super dat je meedoet!

  Groetjes Aly

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...