maandag 5 december 2016

Snapchat-Clipboard Party Pepernoot!

Wat voor leuke creatieve activiteit moet je nou op 2 december bedenken voor een tienerparty met meiden van 13 jaar! Het is Sinterklaas tijd, dus iets met het thema Sinderklaas leek me wel leuk! De jarige had voor een clipboard gekozen, dus iets met een foto moest het worden! Met een tafel vol zoete lekkernijen en een bak vol pepernoten kon Party-Project Pepernoot beginnen!Mijn dochter Lianne assisteerde mij tijdens de party! Ze wist precies wat die meiden wel leuk zouden vinden voor een leuke foto! De Snapchat app is op dit moment erg populair bij de jeugd! Vreselijke foto's maken ze ermee, die zij natuurlijk helemaal geweldig vinden! Er werd een hoekje, in de peuterspeelzaal naast mijn workshopatelier, uitgezocht waar ze de foto's gingen maken, en wat een lol hadden ze daar, waar sommige vroeger ook als peuter bij mij hebben gespeeld!Ze hadden er wel zin in om aan hun Snapchat Clipboard Project te beginnen! Na een korte uitleg over de materialen die ze mochten gebruiken gingen ze lekker zelfstandig aan de slag! Wat een creativiteit hebben die meiden toch. Stempelen, stansen, ponsen, knippen en plakken, zo leuk om te zien hoe verschillend ze te werk gingen! De één nog een beetje onzeker en de ander wist precies wat ze wilde! Ondertussen waren de foto's met de selphy printer geprint, die als laatste op de clipboards bevestigd werd!
Een van de meiden maakte, toen ze klaar was met haar clipboard, de opmerking dat ze nog nooit zoiets moois had gemaakt! Hoe leuk is dat om te horen van een tiener in deze tijd! Het liefst zitten ze de hele dag met hun mobiel in hun handen in plaats van iets creatiefs met hun handen te doen! Tijdens de party is er geen mobiel op tafel geweest, alleen om de foto's te maken en te printen!

En het resultaat vind ik overweldigend! En wat waren ze er trots op! Zo leuk om deze leeftijdsgroep met iets nieuws kennis te laten maken en ze daar met hun eigen creativiteit op los te laten gaan! Weer een geslaagde party om op terug te kijken!!!


Heb je nog geen idee wat je met je verjaardag wil doen, kom dan met je vriendinnen bij De Stamp-in' je Snapchat-Clipboard tienerparty vieren!

Een 5 decembergroet,


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...