woensdag 7 december 2016

BlogHop Enjoying the Weather!

Welkom bij de BlogHop van team Inky Bizz! Je bent hier zojuist naar toe gehopt via de blog van mijn teamgenootje Annette Elias. Annette werkt graag op haar eigentijdse manier met mooie techniekjes aan allerlei leuke projecten, die ze meestal zelf bedenkt! Dat zul je vast wel gezien hebben!


We hebben deze keer als thema "Enjoying the Weather, oftewel genieten van het weer in deze tijd van het jaar. De ene keer stormachtig en herfstig, maar ook kan het koud en winters zijn. Welk weer heb je het liefst, of bij welk weertype heb je de meeste inspiratie? Dat is voor iedereen anders! Ook al begint het buiten al een beetje winter te worden, ik neem jullie nog even mee in de herfst!


Voor mij was het uitgangspunt het "herfstzonnetje", waar ik in de maand oktober zo van kon genieten! De kleurenwisseling in de natuur zijn voor mij altijd een bron van inspiratie om verschillende creaties te maken. Tijdens een heerlijke herfstwandeling heb ik het "herfstzonnetje" tussen de bomen vastgelegd! Dit was de dag na het overlijden van mijn zusje, tijdens een scrapweekend waar ik werkte aan een afscheidsdossier van de laatste periode dat mijn zusje nog leefde! De wandeling gaf mij toen zoveel rust en het "herfstzonnetje" zoveel warmte, wat ik op dat moment nodig had! Het "herfstzonnetje" heeft mij in deze moeilijke periode heel veel kracht en inspiratie gegeven, om dit afscheid een mooi plekje te kunnen geven!



Ik heb voor deze hop een mooie scrapjournal gemaakt voor in mijn memory planner. Een mooie herinnering aan een heel bijzonder weekend!



Materialen: 
Inkt: Old Oive, Island Indigo, Tempting Turqoise, Garden Green, Daffodil Delight en Crumb Cake
Cardstock: Kraft en Whisper White
Designpapier: Serene Scenery Series Paper Stack.
Stamps: Bunch of Blooms, Thoughtful Branches, Flouwer Shop, Petite Petals, Kinda Eclectic, Christmas Pines en Labeler Alphabet
Punches: Panny en Petite Patels
Dies: Pretty Pines Thinlits
Eembossing Folder: Woodland.

Voor nog meer leuke voorbeelden in het thema "Enjoying the Weather" kun je nu door "hoppen" naar mijn teamgenootje Tineke Visser. Bij Tineke zul je vast wel weer verrast worden met een bijzonder project, daar ben ik van overtuigd! Ik zou maar gauw gaan kijken!


Minke
Tineke
Yolande
Krista
Janneke
Adeline
Annette



Heel veel hop-plezier!

Een zonnige bloggroet,












5 opmerkingen:

  1. Dit is een erg SUper mooi kreatie Minke, ik hou echt van jouw paginas!! Absolutely stunning!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeelll erg gaaf Minke, en wat een mooi kippenvelverhaal hoort er bij.... Super gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh geweldig Minke, dit moet ik toch ook eens leren! En wat een ontroerend verhaal zit er achter. Een journal met een herinnering, echt prachtig!

    Groetjes Krista

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat mooi, met zoveel liefde gemaakt, dat straal het ook uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. minke je bent een talent hoor,zo mooi hoe dit gemaakt is en met je begeleidende verhaal..toppie...knuff

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...