donderdag 22 september 2016

Stamp with US on Thursday!

Zo de vakantie is voorbij en we hebben er weer zin in, onze Thursday Challenge!
Vandaag doet er nog iemand mee met onze challenge. Tineke Visser, mijn eigen teammaatje! Ze wilde ook wel eens een keer met onze challenge meedoen. Tineke is sinds juni ook al lekker met al die leuke hobbymaterialen van Stampin'Up aan de slag. Tineke gebruikt de materialen weer op een hele andere manier dan Gerjon en ik in onze Challenge altijd doen en dat wilde ze wel eens laten zien!

Tineke heeft deze keer dan ook de kleuren uitgezocht waar we alle 3 een project mee hebben gemaakt! We hebben elkaar deze keer ook helemaal vrij gelaten in het kiezen van het project! Tineke wilde graag een project maken met de nieuwe Maroccan Series Paper en de bijbehorende Washi tape, Ribbon en de Maroccan Nights stempelset! Gelukkig hadden we deze serie alle 3 in ons bezit, dus konden we ons, afzonderlijk van elkaar, op deze challenge storten!


Ik heb er deze keer voor mezelf wel een heel bijzonder project van gemaakt! Het is op 5 dagen  na, 2 jaar geleden dat ik officieel de deuren opende van mijn eigen workshop atelier, De Stamp-in'!
Daar wilde ik nu even bij stil te staan!

Mijn eerste kennismaking met Stampin'Up!

De eerste stempelset van Stampin'Up waar ik op een party mee heb gestempeld, was tevens mijn eerste kennismaking met Stampin'Up! Ik heb op die party een kaartje gemaakt een een label in een klein envelopje wat met de Envolope Punch Board was gemaakt! Ik vond dat toen niet zo bijzonder. Een paar stempeltjes zetten en een strikje eraan, That's it! Voor mij veel te simpel! Ik was toen een echte scrapper die graag met allerlei verschillende materialen werkte! Stempelen, dat is echt niks voor mij!  De stempelset waar we tijdens die party mee hebben gestempeld vond ik wel heel gaaf! De Gorgeous Grunge! Deze heb ik aan het eind van de party dan ook maar besteld! Ik begon toen toch meer interesse te krijgen om ook met die stempelmaterialen te gaan werken! Ik hou van uitdagingen, dus nam ik ook de stap om het Stampin'Up avontuur aan te gaan! En dat is nu alweer 2,5 jaar geleden! En zoals je ziet, stempel ik tot op de dag van vandaag nog steeds heel graag met deze tijdloze grunge stempels, die ik op die allereerste kennismakingsparty had besteld!


Wat ik in de afgelopen 2,5 jaar heb geleerd is, dat een simpel kaartje stempelen helemaal niet zo simpel hoeft te zijn! Een simpel kaartje kan heel mooi zijn en iets uitstralen wat voor de ontvanger van grote betekenis is! Zo simpel is het! En wat nog het leuke is, een simpel kaartje is zo gemaakt!!!Ik heb voor deze challenge een feestelijk frame met allerlei kleine projectjes gemaakt, waarop ik probeer mijn Stamp-in' historie een beetje weer te geven! Bijna op alle projectjes heb ik mijn favoriete Grunge Stempel toegepast! Deze stempelset was mijn eerste kennismaking met Stampin'Up!
Nu na 2 jaar mag ik mezelf wel een gevorderd, fanatiek stempelaar noemen! Het is zo leuk om op zoveel verschillende projecten kleine simpele stempeltechniekjes toe te passen!
-Op een gescrapt clipboard
-Op een feestelijk label
-Op een paar simpele kaartjesGebruikte materialen:
Inkt: Cajun Craze, Dapper Denim, Early Espresso.
Cardstock:  Cajun Craze, Dapper Denim, Early Espresso, Whisper White.
Design Papier: Maroccan Designer Series Paper.
Stempels: Gorgeous Grunge, Maroccan Nights, Number of Years, Labeler Alphabet, Birthday Blossoms, Petite Petals, Sky is the Limit (SAB retired).
Stansen: Large Numbers Framelits, Flourisch Thinlits, Petite Petals.
Ponsen: Banner Triple, Scalloped Tag Topper.
Washi Tape: Maroccan Designer.
Lint: Dapper Denim Ruched Ribon, Early Espresso Cotton Ribbon (Retired).
Embellishments: Pearl Basic Jewels.

De foto die ik op mijn clipboard heb verwerkt spreekt dan ook voor zich! "I love my hobby and my Business"! Ik heb in 2,5 jaar ontdekt hoe geweldig het is om zo'n mooie creatieve stempelhobby te hebben!

Vanaf 1 oktober ga ik weer een nieuw stempeljaar tegemoet, met heel veel leuke, inspirerende en spetterende stempelactiviteiten voor jong en oud!!! Wat heb ik daar toch zin in!! In mijn volgende blogpost kunnen jullie daar meer over lezen!!!

Nu wil je natuurlijk ook graag weten wat Gerjon en Tineke voor deze Thursday Challenge hebben gemaakt!
Ik zou zeggen, "ga maar gauw kijken", want zij hebben er dit keer ook iets heel bijzonders van gemaakt!

Sneakje Gerjon

Sneakje Tineke

Het is zo leuk om met deze challenge te laten zien wat je allemaal kunt maken met 1 stempelset en 1 serie designpapier en hoe verschillend we met deze materialen hebben gewerkt! Deze challenge is voor ons alle 3 een echte "uitdaging" geweest! Ik heb er in ieder geval weer mijn inspiratie uit kunnen halen, daar is deze challenge ook voor bedoeld! Deel je inspiratie!!!

Ik hoop dat je, als je onze blogs en website hebt bezocht, ook geïnspireerd bent en eens wat anders met al deze mooie materialen probeert te maken!

We zullen het alle 3 leuk vinden als je ook een reactie bij ons achterlaat! Deze lezen we graag!

Leuk dat je even langs bent geweest en tot de volgende keer!

Een vrolijke stempelgroet,

4 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...