maandag 11 april 2016

Terugblik activiteiten 4-10 april

Maandag 4 april
Weer een erg creatief weekje achter de rug!
Het begon maandag 4 april met een gezellig Stempeluurtje met 5 dames om de tafel! Er waren 3 nieuwe leden, die nog nooit iets met stempels hadden gedaan! Ze dachten dat ze wel heel veel moesten knippen, want dat doe je toch altijd met kaartjes maken! Er is niet eens een schaar aan te pas gekomen! De kaartjes zijn voorgesneden en verder zet je met een simpele techniek hele mooie stempelafdrukken op je kaart en "whala" klaar is je kaart! Het enig wat je wel krijgt is een beetje vieze handen! Hoe simpel kan het zijn!!!

Wil je ook leren met hele mooie stempelmaterialen leuk wenskaartjes maken, kom dan ook eens gezellig bij 't Stempeluurtje aanschuiven! 

Maandag 18 april 10.00-12.00 uur.
Deelname €8,50 inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers!
Zondag 10 april
Een gezellig cropdagje samen met nog een aantal enthousiaste scrappers! Eerst, onder het genot van een bakkie koffie, even met elkaar kennis maken en daarna lekker aan de scrap! Ieder werkte aan zijn eigen project! De een aan een paar leuke scrap-layouts en de ander weer aan een heel bijzonder Harry Potter album wat nog even verder aangekleed moest worden! Na de lunch nog een leuk technieken workshopje gedaan op de Gelli Plate! 

In mei en juni worden er ook Scrap-in Your Life Inspiratiecropdagen voor scrappers en pl'ers georganiseerd! Als de datums bekend zijn, komen deze in de activiteitenkalender te staan!De komende week staat in het teken van de feestelijke opening van De Creatieve Tafel!
Hierover meer in mijn volgende blogpost!!!


Wil je informatie over de activiteiten bij De Stamp-in' stuur dan een email naar minkebrattinga@gamil.com

Fijne zonnige maandag!

Groetjes Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...