zondag 3 april 2016

Stamp-in'-Art Pocket Letter!

Vandaag weer een inspiratie blog mogen schrijven voor Cards & Scrap! Dit keer een Pocket Letter!

Ik vond het wel een uitdaging om ook eens een Pocket Letter met mijn stempels te maken! Dit is de eerste die ik gemaakt heb en ík weet nu al dat er meer zullen volgen! Dit is echt leuk om te doen! Negen kleine kaartjes, waar je dezelfde kleuren en dezelfde techniek op verwerkt. Elk kaartje weer anders, maar samen vormen ze weer een eenheid, waar je helemaal je eigen creativiteit op kwijt kunt! Zelf werd ik geïnspireerd door het eerste lentezonnetje. Al die mooie lentekleuren die je weer in de natuur terug ziet komen, daar wordt een mens toch vrolijk van!!!


Deze Pocket letter heb ik met dezelfde kleuren en techniek gemaakt als mijn kaart voor onze Stamp With US on Thursday Challenege, die ik om de week samen met mijn C&S teammaatje Gerjon op mijn blog plaats! Wil je weten welke kleuren en techniek ik op deze Pocket Letter heb gebruikt, lees dan, voor een uitgebreide beschrijving, mijn blogpost van 31 maart!
Alleen heb ik op deze Pocket Letter nog een aantal mooie vlinders toegevoegd uit een paar prachtige Butterfly stempelsets van Stampin'Up!

Extra materialen:
Stamps: Butterfly Basics, Papillion Potpourri, Kinda Electic
Thinlits: Butterflies Dies


Leuk dat je even op deze zonnige lentedag op mijn blog langs bent geweest! Laat je ook even een berichtje achter, vind ik heel leuk om te lezen!!!

Vrolijke lentegroetjes,
Minke,1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...