zondag 19 juli 2015

Een kaart met een wens!

Met deze mooie tekststempel die ik deze week heb uitgekozen voor de spreuk van de week bij Cards & Scrap heb ik een kaart gemaakt met een speciale betekenis!
Bij mijn ouders in de tuin zijn vroeger 4 zaadjes gezaaid. Daaruit zijn 4 prachtige verschillende bloemen ontstaan. Geen bloem in de tuin was hetzelfde, ieder had zijn eigen kleur! De één iets groter en de ander had weer een korte steel! De bloemen hebben heel wat jaartjes samen de tuin gesierd. De tuin werd goed onderhouden en stond er altijd prachtig bij, totdat een storm één van de bloemen uit de tuin heeft weggerukt en heeft meegenomen! De storm heeft een spoor van vernieling in de tuin achtergelaten en is nooit meer hetzelfde geweest. De andere bloemen hebben ook erg te lijden gehad onder de storm. Ze wilde niet meer bloeien, en lieten hun mooie treurige koppen hangen! De verzorgers konden het ook niet meer opbrengen de tuin verder te onderhouden. Het onkruid begon al meer de tuin te overwoekeren, er was geen beginnen meer aan! De bloemen begonnen elkaar weg te drukken, totdat er geen bloem meer in de tuin stond!
Al deze mooie bloemen die ooit allemaal in dezelfde tuin hebben gestaan, hebben door de jaren heen ieder voor zich weer hun eigen tuintje gecreëerd! De een heeft veel bloemen en de ander weinig maar heeft er weer een mooie paradijsje van gemaakt! Toch hebben ze ooit samen in dezelfde tuin gestaan!
Met deze kaart breng ik even alle bloemen weer in onze tuin terug, zoals ik graag zou willen dat de tuin er weer uit zou zien! Alle bloemen met hun prachtige kleuren weer in bloei! Zelfs de weggerukte bloem, ontpopt als een prachtige vlinder, heeft zich op het hekje genesteld!
Een diep gewortelde wens, die hoop ik ooit in vervulling zal gaan!

Heb je ook zo'n wens of wil je met deze tekst iemand speciaal een kaartje sturen dan kun je deze tekststempel morgen, maandag 20 juli bij het Challengeblog downloaden!

Reacties zijn altijd fijn en bemoedigend om te lezen, dus ik zou het leuk vinden als je ook een reactie achterlaat!
Groetjes, Minke.

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...