dinsdag 30 juni 2015

Scrapuitdaging 25 C&S Challengeblog

Er gaat vandaag weer een leuke scrapuitdaging van start bij Cards & Scrap!

De vakantie staat voor de deur, dus de komende maand mag met je met je vakantiefoto's een leuk scrap-project te maken! Het mag een scrap- of een project life layout zijn, of misschien vind je het leuk eens een minialbum te maken met al je vakantiekiekjes! Het thema is dus:


VAKANTIE!

Ik heb gekozen voor een Project Life layout van leuke vakantiefoto's van 5 jaar geleden! Ik heb nog zo veel leuke vakantiefoto's liggen die ik allemaal in Project Life wil verwerken, Van een aantal spetterende vakantiekiekjes heb ik dit een mooie voorbeeld gemaakt!


POOL PARTY!

Ik heb een 30x30 wit vel cardstock bewerkt met inkt, De techniek die ik heb gebruikt in de achtergrond is de Bokeh Techniek! Het hele vel is in de maten van de vakjes gesneden. Zo is de achtergrond één geheel! De inkt kleuren die ik gebruikt heb zijn Pool Party en Pacific Point van Stampin'Up! Alle foto's heb ik gemat met cardstock, kleur Pool Party! Nog wat rondjes van vellum geponst en, voor een speels effect, op de achtergrond verwerkt! Als laatste nog wat leuke teksten op kurk gestempeld en deze uitgestanst en geponst!
Deze scrapuitdaging wordt gesponsord door HobbyResort


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...