zondag 11 januari 2015

Project Life 2015!

Het nieuwe jaar is begonnen, dus is het tijd om mijn "Nieuwe Jaar Project" aan jullie bekend te maken! De afgelopen maanden heb ik me verdiept in een nieuwe, leuke en een hele snelle manier van fotoverwerking! 
Zelf heb ik een aantal bakken staan gevuld met foto's die ik al heel wat jaren geleden heb laten afdrukken. Alles staat op volgorde van jaar, maand en gebeurtenis. Ook de harde schijf van mijn computer staat nog vol met foto's waar ik zo graag wat mee wil doen!
Over een aantal jaren weet ik bij sommige foto's niet meer wie er allemaal op staan en waar of wanneer ze zijn gemaakt! Al deze informatie gaat verloren als je het niet ergens hebt opgeschreven.
Ook voor mijn kinderen vind ik het zo belangrijk informatie bij de foto's te kunnen geven zodat ze er later op terug kunnen kijken en die tijd weer even kunnen beleven in hun herinnering!
"Weet je nog toen je klein was"!
Nou ik weet het allemaal niet meer. Ik heb geen albums van vroeger waar ik op terug kan kijken! Ik moet het met de herinneringen doen, die ik heb!
Ik heb her en der bij familie nog wat foto's weg kunnen plukken waar ik eerst een album van wil maken. Mijn leven  is 50 jaar geleden op 20 september begonnen! Dus dat moeten ook nog heel wat albums worden! Een mooi project om in 2015 mee te beginnen!!!

"Scrap Your Life in Project Life"


Ik ben al met mijn eerste Project Life album bezig! Een December Daily van 2014.
Een klein album over de hele maand december! Helemaal leuk om dat van dag tot dag te beschrijven in een album! Daarna zullen er nog heel wat Project Life Albums volgen!!!

Heb je ook net als ik nog zo'n berg foto's waar je je wel eens doorheen zou willen worstelen!!!
Dan is Project life misschien ook voor jou een uitkomst!De Stamp-in' start vanaf februari met de cursus "Scrap Your Life in Project Life"!
Het doel van deze cursus is, je op een snelle en eenvoudige manier te leren, een grote hoeveelheid foto's in een prachtig album weg te werken!
Aan het begin van deze cursus krijg je een materialen pakket wat bestaat uit een album, 12 plastic insteekhoezen, leuke bijpassende losse kaartjes en een pakketje versiersels. Tijdens de losse workshops ontvang je ook elke keer een klein materialen pakketje waar we dan direct mee aan het werk gaan!
Je kunt kiezen uit 2 basispakketten:
Een groot Project Life Album van 30,5 x 30,5 cm à €45,-
Een klein Project Life Album van 15,2 x 20,3 cm à €22,50
Verder zijn de kosten voor de losse workshops (incl. materialenpakket) €7,50


Ik heb er erg veel zin in om met deze cursus te starten. Er zijn zoveel verschillende Project Life Kits om bijvoorbeeld mooie babyalbums, trouwalbums en vakantiealbums mee te maken! Deze thema's zullen we allemaal tijdens deze cursus gaan verwerken! Ga dus alvast maar op zoek naar je fotomappen en laat ze afdrukken! Nu krijg je de kans om van al je foto's weer een levende herinnering te maken!!!
Ik heb alle Project Life Kits en stempelmaterialen al in huis om prachtige albums mee te kunnen maken!
Op zaterdag 7 februari organiseer ik bij De Stamp-in' een Project Life introductiedag!
Wil je kennis maken met Project Life, dan kun je je opgeven voor de:
-ochtend van 10.00 - 12.30 uur.
-middag van 13.30 - 16.00 uur.
Stuur, om je op te geven voor deze dag, een e-mail naar minkebrattinga@gmail.com
Ook als je vragen hebt, kun je me altijd mailen!
Ik hoop vanaf februari een grote groep enthousiastelingen te mogen ontvangen bij De Stamp-in'!!!

Groetjes Minke.


1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...