maandag 3 december 2018

Een warme december Knuffel...

Vandaag is de #KnuffelChallenge122018 van start gegaan. Het thema voor deze laatste KnuffelChallenge van 2018 is 
KERST!

De kaart die ik voor de workshopdag had voorbereid vind ik nou een mooie kaart om ook voor deze Challenge te plaatsen. Het is een kaart waar een paar mooie technieken op zijn verwerkt. Met de maskertechniek kun je hele mooie diepte effecten creëren. Door maskertape te gebruiken en daarmee de details op de voorgrond af te plakken en daaroverheen de verschillende onderdelen te stempelen, creëer je een achtergrond, waardoor er op je kaart een mooi tafereeltje ontstaat.

Zo plaats je deze lieve Knuffelbeertjes uit de KerstKnuffel Stempelset in een mooi winters landschap.


De workshopdag was een gezellige leerzame en productieve dag, samen met de 3 workshoppers uit het designteam van Anna Gretha design. We hebben elkaar op een leuke en creatieve manier kunnen inspireren, om nog meer uit je producten te halen. 




Op de Inspiratieblog van Anna Gretha design kun je al deze mooie Kerst Knuffels en die van de andere designers nog even in z'n geheel bewonderen.

Haal er je inspiratie uit en doe gezellig met onze laatste KnuffelChallenge van 2018 mee! Het zou leuk zijn, we zien naar je mooie inzending uit!

Leuk dat je even langs bent geweest. Een reactie zou leuk zijn, die lees ik altijd graag!
Tot een volgende keer!









2 opmerkingen:

  1. Het was een hele gezellige dag Minke en zo leuk om dingen uit te proberen die ik zelf niet zomaar zou kiezen. Groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie voorbeeld kaartjes van het team. Wil zeker weer meedoen.
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...