woensdag 7 januari 2015

Start Sale-A-Bration Stampin'Up!

Op dinsdag 6 januari is gelijk met de nieuwe seizoenscatalogus, de Sale-A-Bration actie bij Stampin'Up! van start gegaan! Een feestelijke actie met veel mooie gratis producten die tot 31 maart duurt!!!
Al deze gratis producten kun je alleen verdienen bij een bestelling van €60,- of meer. Bij iedere €60,- mag je één gratis product uit de Sala-A-Bration uitzoeken. Bestel je dus voor €120,- dan mag je 2 gratis producten. uitzoeken! Deze producten zijn niet te bestellen en zullen ook niet in een catalogus verschijnen. Als je nog niet alle kleuren Blendabilities Markers in je bezit hebt, dan kun je nu ook bij een bestelling van €60,- als Sale-A-Brationkado, uit een aantal bestaande kleuren sets Blendabilities kiezen! Daar zou ik dan zeker van profiteren, nu je die kans hebt! Wil je dus in het bezit komen van deze prachtige stempelmaterialen, dan heb je t/m 30 maart de tijd al deze gratis producten bij elkaar te sparen!!!

In deze periode heeft Stampin'Up! nog een aantrekkelijk actie bedacht! De €27,- extra bonus voor hostessen bij een workshop-bestelling van €275,-
Dus nodig je familie, vrienden en kennissen uit, meld je aan bij De Stamp-in' voor een "thuis party" bij jou thuis, of voor een "workshopparty" bij De Stamp-in'!
Als gastvrouw kun je dan profiteren van deze aantrekkelijke BONUSACTIE! Wordt er tijdens een party voor €275,- of meer aan producten besteld, dat mag je niet voor €40,- maar voor €67,- aan gratis producten uitkiezen, uit zowel de jaar catalogus als uit de nieuwe voorjaar/zomer catalogus!
Heb je dan ook nog zelf een bestelling gedaan van €60,- dan mag je natuurlijk ook nog een gratis product uit de Sale-A-Bration kiezen!

 Dat wordt dus heel veel gratis producten verdienen tijdens de
"SALE-A-BRATION"
Ook de nieuwe voorjaar/zomercatalogus staat weer boordevol prachtige nieuwe producten!
Er zijn een aantal nieuwe kleuren Blendabilities Markers te bestellen en er zij weer nieuwe mooie Stempelsets in combinatie met ponsen of Framelits Dies, die als bundel  met 15% korting, zijn te bestellen! Er staan deze keer ook prachtige Kits in! Een "Birthday Calendar Project Kit" en een "So You Project Kit" en de "Hello Life Project Kit"! Allemaal complete Kits waar heel veel leuks bij zit en die dus erg leuk zijn om zelf mee aan de slag te gaan!!! 
Ook staat er weer een prachtige nieuwe Project Life Kit in, "Let's Get Away" Helemaal leuk om je vakantie foto's mee in een Project Life album te verwerken! Daar ga ik me in ieder geval de komende maanden op storten! "Scrap Your Life in Project Life"! Hierover kunnen jullie binnenkort meer lezen in mijn nieuwe pagina,

"Project Life 2015"!


Kijk maar snel online in de nieuwe voorjaar/zomercatelogus en de Sale-A-Brationfolder naar al die mooie nieuwe producten, door op de afbeelding in de linker kolom te klikken! Natuurlijk is het leuker om zelf in deze catalogussen te kunnen bladeren, dus mag je deze ook tegen verzendkosten bij mij bestellen.
De Jaarcatalogus inclusief Seizoenscatalogus en Sale-A-Brationfolder zijn te bestellen voor €5,-
Alleen de seizoenscatalogus inclusief de Sale-A-Bration kun je voor €1,- bestellen.
Voor vaste klanten die al eerder van mij een jaarcatalogus hebben ontvangen, heb ik al een nieuw setje klaarliggen! Deze kunnen tijdens openingstijden bij De Stamp-in' worden opgehaald!
Heel veel leesplezier!

Laat gerust een berichtje achter als je ook zo enthousiast bent bij het zien van al deze mooie producten!

Groetjes, Minke!
  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...