maandag 3 juni 2019

Stoer voor Vaderdag...

Er is vandaag weer een nieuwe #AGDUitdaging062019 van Anna Gretha design van start gegaan, met het thema 

Het is deze maand vaderdag, dus een mooie gelegenheid om een kaartje voor te maken.

Ook al maak ik meestal inktige kaarten, toch ben ik ooit begonnen met het maken van scrapkaarten. En ik moet zeggen dat ik het wel weer heel leuk vind om dit soort kaarten te maken.

Toen ik vorige week naar de groothandel moest om de nieuwe Tijd Stempels te brengen, heb ik maar eens wat papierblokjes meegenomen om leuke scrapprojecten te kunnen maken, waar de produceten van Anna Gretha design het ook heel leuk op doen. 


Uit een vintage papierblokje heb ik, van een paar velletjes, een paar strookjes gesneden en gescheurd. Op een crèmekleurig velletje cardstock, heb ik op de achtergrond het woord Vaderdag gestempeld, wat het thema is voor mijn kaart. Ik vond nog een geembossed sukje kraft cardstock, waar ik een banner van heb geknipt. Ik wilde er ook een "Knuffel" op verwerken, dus heb ik een label door de Knuffel Embossing folder gehaald en daar de Knuffel tekst op verwerkt. Als finishing touch nog een draadje en een clipje en mijn Stoere Vaderdag kaart is klaar. 


Gebruikte materialen AGD:


     

Wil je nog meer leuke voorbeelden zien van de andere designers van AGD, neem dan een kijkje op het Inspiratieblog van Anna Gretha design. Je kunt tot 30 juni meedoen met onze #AGDUitdaging062019

Fijn dat je even langs bent geweest.

Lieve Knutsel-groet,

Minke2 opmerkingen:

  1. Mooi om weer een scrapkaart van je te zien Minke, leuk de combi van kraft en zwart. Groetjes Mariska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart en die vele laagjes geweldig. Superkaart.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...