dinsdag 4 april 2017

Handmade HUGS!

Donderdag a.s ga ik voor het eerst naar een groot Event van Stampin'Up! OnStage Live! Een groot 3 daags Event die jaarlijks in verschillende werelddelen wordt gehouden! Dit jaar is het grote Live Event in Amsterdam! Van over de hele wereld komen collega demonstratirces naar Nederland om dit 3 daags spektakel bij te wonen! Dit jaar ben ik daar ook 1 van! Het lijkt me geweldig om dit eens mee te maken! Ik ga er niet alleen voor mezelf heen, maar ook met een doel!

Het is gebruikelijk om voor zo'n event een kleine attentie voor elkaar te maken. Een SWAP. Gewoon een klein weggevertje van jezelf, wat je maakt met de materialen van Stampin'Up! Zelf wilde ik iets persoonlijks maken met een speciale boodschap! Een boodschap die ik in mijn hart meedraag en nu aan de hele wereld mee mag geven!

Mijn zus heeft 5 maanden geleden voor haar overlijden ons de opdracht gegeven haar KNUFFELS aan de wereld door te geven! De belofte die ik haar heb gegeven, wil ik ook nakomen. Haar knuffels betekenen dagelijks nog heel veel voor mij. Ze geven mij troost en kracht om zonder haar verder te kunnen leven.

Nu ik bij zo'n grote familie hoor en de komende dagen zoveel bijzondere mensen mag ontmoeten die van over de hele wereld vandaan komen, ga ik ze allemaal een persoonlijke knuffel meegeven! Een handgemaakte knuffel geschreven in het handschrift van mijn zus. Een wens die ik op deze bijzondere manier door mag geven!

Ik heb een geïnkt kaartje gedigitaliseerd en daar mijn eigen ontworpen stempel op verwerkt. Nu ben ik lekker bezig om mijn persoonlijke swaps voor heel veel collega demonstratrices klaar te maken! Het geeft me nu al zo'n blij gevoel dit te kunnen doen.


KNUFFELS & HUGS

Het gedicht wat mijn zus, voor haar overlijden, in haar eigen handschrift heeft geschreven en door een teammaatje voor mij in het Engels is vertaald. Zo mooi en Zo waar!


Anna Gretha haar knuffels die ik donderdag uit mag delen en die vele grenzen over zullen gaan!  Wat zou ze trots op me zijn als ze dit zou zien! Het geeft me een beetje het gevoel alsof ze bij me is.


And always in My Heart
Een dikke knuffelgroet,
2 opmerkingen:

  1. Wauw....prachtig Minke wat je met de belofte die je aan haar hebt gedaan nakomt. Echt super...weet zeker dat je Swaps the bomb zijn. You go girl

    Dikke knuffel van mij voor jouw

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh minke zit met dikke brok in mijn keel...zo mooi,zo waar...ik ga duimen dat het je lukt om de droom waar te maken en hoop dat iedereen die een hug krijgt zal voelen waarvoor het bedoeld is.SUPER trots op je xxxx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...