maandag 2 januari 2017

Januari Challenge C&S

Et is weer een nieuw jaar van start gegaan, dus ook weer een nieuwe challenge voor de inspiratieblog van Card & Scrap! Deze eerste challenge van het jaar heb ik zelf ook weer een mooi voorbeeld kunnen maken! Ik heb mezelf voorgenomen om in 2017 maar weer eens mijn scraphobby op te gaan pakken. Het vorige jaar ben ik heel veel met mooie kaarten bezig geweest, wat ik dit jaar ook wel zal blijven doen, maar mijn hart ligt toch meer bij het scrappen van foto's!

Met het thema wat we voor deze challenge hebben gekozen kon ik wel een leuke foto vinden die ik wilde scrappen! In december ben ik met mijn moeder en mijn zus naar een heel groot tuincentrum geweest waar alles in kerst en wintersfeer was! Daar heb ik zoveel leuke kiekjes gemaakt, die ik al in een leuke collage op facebook had geplaatst! Van die collage kon ik nu mooi een scrapjournal maken in mijn planner!

Ik ben al een tijdje geleden over gegaan van het scrappen in grote albums, naar het scrappen in mijn planner! leuke scrapjournals maken met kleine fotocollages van leuke dagelijkse gebeurtenissen! Een hele nieuwe rage om je herinneringen vast te leggen!

Het thema van de januari challenge is WINTER! Je kunt je laten inspireren door deze leuke inspiratiefoto, wat ik ook heb gedaan!


Ik heb zelf de kleuren uit het kleurenpallet gebruikt! Toevallig hebben wij ook een lekkere kop warme chocolademelk gedronken in het tuincentrum, dus kon ik daar ook wat mee doen!



De materialen die ik heb gebruikt zijn van Stampin'Up!
Inkt: Marina Mist, Dapper Denim, Chocolate Chip en Crumb Cake.
Stempels: Christmas Pines
Retired Stempels: Endless Wishes, Day to Day, Back to Basics Alphabet 
Stansen: Pretty Penes Thinlits, Cups & Kettle Framelits (retired)
Designpapier: Marina Mist, Chocolate Chip en Crumb Cake.
Cardstock:  Chocolate Chip, Crumb Cake, en Whisper White.
Overige: Copper Foli, Copper Thread.
Embelishments: Wood.


Ik hoop dat je geïnspireerd bent door mijn winterse scrapjournal en ook eens iets anders met je foto's wilt gaan doen! Lekker "out of the box"! Anders kun je ook nog naar de andere voorbeelden van de designers kijken voor meer inspiratie!

Leuk dat je even langs bent geweest! 

Tot gauw!

Een warme wintergroet,





3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie Scrapjournal pagina!
    En wat een super leuke manier om zo foto's te verwerken. Vind het eigenlijk leuker dan Project Life om eerlijk te zijn. Volgens mij kan je zo veel meer met je creativiteit uit de voeten.
    Liefs Ariana

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig Minke! Leuk dat je de inspiratiefoto gebruikt hebt!
    Groetjes Ellen

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...