donderdag 31 maart 2016

Stempel je weer mee, with US on Thursday!

Het is weer donderdag, dus tijd voor onze Stamp With US Challenge!
Omdat het vandaag de laatste dag is van de Sale-a-Bration vonden Gerjon en ik het allebei wel een leuk idee om een stempel uit de Sale-a-Bration te gebruiken voor onze Challenge op deze laatste dag van maart!


Ik heb gekozen voor de What I Love stempelset! Deze was de afgelopen 3 maanden wel mijn favoriete stempelset, die ik dus ook veelvuldig heb gebruikt! Een prachtige bloemenstempel die ik op verschillende manieren heb gebruikt op mijn creaaties! De bloemenstempel kun je heel mooi in 3 lagen stempelen tot een prachtige bloem, of je kunt er hele mooie effecten mee creëren door de 3 laagse bloem als achtergrondstempel op je kaart te verwerken!


Op deze kaart heb ik 3 kleuren uit ons kleurenschema met de colorwash en linnen-look techniek op de achtergrond verwerkt! Twee hele mooie technieken die je heel mooi kunt combineren! Met de colorwash techniek heb ik de brayer gebruikt. Als je de brayer eerst over de inktpad rolt en dan door een beetje water, kun je met verschillende kleuren een hele mooie colorwash techniek creëren! Je moet er gewoon even mee spelen, heb ik ook gedaan! Ik heb verschillende achtergrondkaartjes gemaakt en ze zijn allemaal verschillend! De linnen-look techniek kwam ik op pinterest tegen en heb ik met Smoky Slate op de achtergrond toegepast. Deze maak je heel makkelijk met de lijntjesstempel uit de Gorgeous Grunge.


De takjes en de blaadjes uit de What I love stempelset heb ik met Smoky Slate en Pear Pizzazz op de achtergrond gestempeld en de randen van de kaart bewerkt met Momento Black en een textuur stempel uit de Timeless Textures stempelset! De 3 laagse bloem heb ik met Smoky Slate en Momento Black gestempeld en gekleurd met Blushing Bride, Wisteria Wonder en Pear Pizzazz en daarna uitgeknipt. Het hart van de bloemen en de tekst heb ik met White Emboss Powder heat embossed! De tekst op de banner, komt uit de Perfect Pairings stempelset,

De materialen die ik voor deze kaart heb gebruikt zijn van Stampin'Up!:
Inkt: Blushing Bride, Wisteria Wonder, Pear Pizzazz, Smoky Slate, Momento Black, Emboss Powder White.
Stamps: What I Love, Gorgeous Grunge, Timeless Textures, Perfect Pairings
Punches: Banner Triple
Cardstock: Whisper White, Basic Black, Smoky Slate.
Tools: Brayer, blending tools.


Wil je weten welke stempelset uit de Sale-a-Bration Gerjon heeft gebruikt, kijk dan snel op de Kwabbeltoet! Ik laat hier alvast een sneakje zien van haar mooie kaart!We vinden het erg leuk als jullie een berichtje achterlaten, die lezen we graag!!!

Je hebt alleen VANDAAG nog de mogelijkheid om van de Sale-a-Bration actie te profiteren, dus wees er snel bij!!!

Leuk dat je even langs bent geweest, tot de volgende keer maar weer!!!

Lieve stempelgroetjes,
Minke.2 opmerkingen:

  1. Helemaal mooi deze kaart Minke. Super dat je dit saampjes doen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kaart weer Minke. Op naar de volgende kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...