zondag 13 september 2015

Super geslaagde workshopfair!

Wat hebben we een super geslaagde dag achter de rug!
Wat een organisatie zeg, zo'n groot workshop evenement!. Zoveel creativiteit bij verschillende workshopkramen. Jammer dat ik zelf een workshop gaf, anders had ik ook wel bij een andere leuke workshop willen aanschuiven!
Er was 's middags best veel belangstelling. Niet alleen veel kijkers, maar toch ook wel een aantal belangstellenden die informatie wilde over de workshops en kinderactiviteiten van De Stamp-in'!
Op zo'n evenement kun je toch merken dat mensen het wel allemaal leuk vinden om te zien, maar de uitdaging niet aan durven gaan om het ook eens te proberen.
Ik zat heerlijk met mijn stempelspulletjes kaartjes en labels te maken! Mensen blijven dan toch staan om te kijken waar je mee bezig bent! Als ze dan toch vragen gaan stellen over de materialen waar je mee werkt en zien wat voor moois je met een stempel een een beetje inkt kunt maken, worden ze toch wel enthousiast!!! Ze melden zich uiteindelijk dan toch aan voor de digitale nieuwsbrief en nemen ook nog een foldertje mee!
Ik heb vooral veel informatie kunnen geven aan moeders over mijn activiteiten die ik voor kinderen organiseer. Ze zien er toch wel de waarde van in om hun kinderen meer te stimuleren bezig te zijn met creatieve activiteiten! Als ze dan horen dat er een ruimte is waar kinderen een creatieve uitlaatklep kunnen vinden en waar ze hun hobby's kunnen uitoefenen, worden ze toch wel enthousiast!
Gelukkig heb ik ook nog een paar gezellige enthousiaste workshopgasten voor een workshopje aan mijn tafel gehad! Bij het eerste kaartje ging het nog een beetje voorzichtig, maar al gauw hadden ze de smaak te pakken! "Dat stempelen is eigenlijk best wel leuk en helemaal niet zo moeilijk dan ze eigenlijk dachten!" Leuk om ze zo enthousiast bezig te zien met deze mooie stempelmaterialen! Niet alleen de workshopgasten gingen tevreden naar huis, ook ik als workshopper, kan tevreden op zo'n evenement terug kijken!
Dit is zeker voor herhaling vatbaar! Wil je ook even meegenieten en een stukje van de sfeer proeven, neem dan een kijkje op de workshopfair fb pagina!

Omdat er een aantal bezoekers van de workshopfair niet aan de workshop deel konden nemen, maar wel geïnteresseerd zijn in een herfst-kaarten-workshop, ga ik deze kaartjes ook nog op zaterdag 3 oktober tijdens de "wereld-kaarten-maak-dag" opnemen in mijn workshop!!!
Meer informatie over de "Wereld-Kaarten-Maak-Dag" kun je in mijn workshopagenda lezen!!!


Leuk dat je m'n blog even bezoekt! Laat gerust een reactie achter, ik lees ze graag!!!

De Stamp-in' groetjes,

Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...