woensdag 31 december 2014

Terugblik december 2014!

De afgelopen maand heb ik weinig tijd gehad om mijn blogberichten te schrijven, daarom nu even in vogelvlucht een terugblik van de december activiteiten bij De Stamp-in'!

Schoolactiviteiten:
Alle schoolgroepen van de 3 basisscholen zijn onderhand bij De Stamp-in' geweest voor een crea lesje!
Ongeveer 200 cd's zijn er bekrast en bestempeld. In de herfstperiode werden het spinnenwebben en in de kerstperiode artsy kersthangers! Leuke enthousiaste reacties gehad van zowel de kinderen als de leerkrachten! In 2015 zeker voor herhaling vatbaar!

Kinderatelier 't Stempeltje:

In de eerste week van december was het "Pieten stempelfeest" bij De Stamp-in'! Verkleed als Pietjes hebben we lekkere traktaties verpakt in zelf gevouwen doosjes, die de kinderen mochten bestempelen met leuke Sinterklaas stempels! Een super gezellige middag met de meiden en jongens!
Er moest aan het eind nog even gedanst worden op de Pieten house muziek!


Met kerst hadden we een moeder/kind stempelmiddag! De moeders mochten samen met hun kinderen een middagje mee stempelen! De kinderen hebben met de "Festival of Trees" stempelset leuke kerstknijpers gemaakt waar ze hun kerstkaarten aan kunnen ophangen, en de moeders mochten met dezelfde stempelset een paar leuke kerstkaarten maken. Leuke enthousiast moeders heb ik aan het werk gezien! Die willen dit wel vaker doen, zo samen met hun dochter mee knutselen!
Dit gaan we zeker in 2015 regelmatig inplannen!


Kinderfeestje:
Op 10 december had ik mijn eerste kinderfeestje bij De Stamp-in'!
Arwen werd 10 jaar en wilde met haar 5 vriendinnen een Arsy Kids Party!
Eerst even een cupcake versieren met leuke fondant figuren en dan snel aan de canvasjes beginnen!
Prachtige canvasjes hebben de meiden gemaakt! Ieder met een eigen journal die ze zelf hebben bedacht! Het leuke is dat deze activiteit in de volgende uitgaven van Cards & Scrap in mijn kidsrubriek gepubliceerd wordt! De meiden zijn apetrots!


Workshops:
Deze maand een aantal leuke workshops mogen geven bij De Stamp-in'!
De workshop "Boxes & Bags" was erg geslaagd. Vijf dames gingen ieder met een eigen Envelope Punch Board aan de slag! Ze gingen met wel zes verschillende in elkaar gevouwen gevulde doosjes naar huis!


De workshop "Chique Kerstkaarten" was wat minder animo voor, maar net zo gezellig! Brenda en Willy gingen enthousiast aan de ingewikkelde kaarten beginnen! Valt toch niet mee qua tijd zo'n "Card in a Box" in elkaar fröbelen. En dan ook nog 2 stuks! Maar dan heb je wel 2 hele bijzonder kerstkaarten weg te geven met kerst!


Als laatste heb ik vlak voor de kerst nog samen met mijn nieuwe buurvrouw Esther en mijn dochter Lianne een mooi sfeervol blad met lichtjes voor op tafel gemaakt! Gewoon een avondje lekker zelf aan de fröbel! Erg leuk zijn ze geworden! Mijn buurvrouw was ook erg enthousiast over mijn workshop ideeën!Kerstkaarten maken:
En dan is het kerstvakantie en moeten er nog even snel 50 kerstkaarten worden gemaakt! Samen met Lianne heb ik gezellig een paar middagen zitten stempelen! Zo vlak voor de kerst nog heel veel familie en vrienden blij kunnen maken met een prachtige kerstkaart!Grote schoonmaak:

Na zo'n drukke periode met veel activiteiten is het tijd om eens flink schoon te maken! Eerst de kerstversieringen eruit en dan een flinke zwabber door het hele lokaal! Schoon en fris weer het nieuwe jaar in!


*********************************************************************************

Een gezellige, drukke creatieve periode om even op terug te kijken zo aan het einde van 2014.
2015 gaat er wat mij betreft net zo gezellig, druk en creatief uitzien!
Ik ben al met een aantal nieuwe workshops en activiteiten bezig om voor te bereiden! Hierover meer in de eerste Stamp-in' nieuwsbrief van 2015!

Ben je enthousiast geworden, laat dan een leuke reactie achter of vul het contactformulier in en je ontvangt regelmatig De Stamp-in´ Nieuwsbrief met alle nieuwtjes over alle workshops en activiteiten!

Ik wens iedereen een heel goed, gezond en creatief 2015 toe!!!!

Hartelijke groet,

Minke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...