woensdag 27 augustus 2014

GRIJP JE KANS NU HET NOG KAN!

Deze Big Shot actie is echt een aanrader!!!
De Big Shot SUPER AANBIEDING van Stampi'Up! is nog maar 4 DAGEN geldig!
Bestel je in de maand augustus dit super sterk en veelzijdig stans/embosapparaat dan MAG je daarbij GRATIS een stempelset met framelits uitkiezen!!! Dat vind ik nog eens een super actie! Deze actie is alleen nog maar tot uiterlijk zondag 31 augustus geldig!

Als je de Big Shot al in je bezit hebt, dan kun je alsnog profiteren van deze aanbieding door de combinatie stempelsets met framelits als bundle met een korting van 15% te bestellen!
Je kunt dan ook kiezen uit de 5 verschillende bundles!

In de nieuwe herfst/winter catalogus, waaruit je vanaf vandaag al je bestelling kunt doen, staan ook hele mooie bundles van stempelsets met framelits waarmee je straks de mooiste herfst, kerst en wintercreaties kunt maken, mits je natuurlijk in het bezit bent van de Big Shot!!!
Je kunt alvast in de linker kolom een kijkje nemen in de herfst/winter catalogus, misschien zie je al een super mooie bundle die je dan direct mee kunt bestellen!!!
Ik zou zeggen, "grijp je kants nu het nog kan" en bestel vandaag nog, dan heb je dit super sterk en veelzijdige stans/embosapparaat volgende week al in je bezit!!!
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...